Herstellen fitnesstoestel

Is jouw fitnesstoestel defect? Ook voor het herstellen van jouw fitnesstoestel reken je op Fitnessking. Wij hebben onze eigen gespecialiseerde hersteldienst die kan buigen op een jarenlange ervaring. Onze hersteller komt aan huis om jouw toestel te repareren. Dat doen we steeds zo snel mogelijk, zonder lange wachttijden. Het snel herstellen van een fitnesstoestel is voor ons een erezaak want zo geniet jij meteen weer van je thuisfitness.

Reparatie van alle fitnesstoestellen

Fitnessking verkoopt alleen fitnesstoestellen van hoge kwaliteit, zoals loopbandenhometrainerscrosstrainers, speedbikes, roeitrainers, ligfietsen en krachttoestellen. Als je iets niet in onze winkel vindt, dan heeft dat een reden.

Toch kan elk trainingsapparaat ooit problemen geven. Ook het beste op de markt. Dat is niet verwonderlijk. Fitnesstoestellen worden intensief gebruikt. Dat geldt in het bijzonder voor toestellen in fitnesscentra en sportzalen, waar ze soms twaalf uur aan een stuk in beweging zijn. Alle onderdelen worden hierdoor zwaar belast. Gaat er wat kapot, dan moet je dit herstellen.

GRATIS VERZENDING VANAF €150

EIGEN HERSTELDIENST

DRIE JAAR GARANTIE

Herstellen fitnesstoestel is soms niet te vermijden

Hoe goed je ook voor jouw toestel zorgt, soms is het herstellen van een fitnesstoestel onvermijdelijk. Om grote kosten en problemen te voorkomen geven we je graag enkele tips die de levensduur van jouw toestel aanzienlijk zullen verlengen:

  • Maak het toestel na gebruik telkens schoon.
  • Kijk dan meteen of alle kabels nog in orde zijn.
  • Beweegt het toestel moeizaam of hoor je een piepend geluid? Mogelijk is er een smeermiddel nodig.

Ook een grote servicebeurt raden we aan. Precies zoals je dat met jouw wagen doet. Al jouw fitnessapparatuur wordt dan inwendig schoongemaakt. Draaiende delen worden gesmeerd en afgesteld.

Het is een goed idee om op dat moment ook de elektronica en de display settings van jouw fitnesstoestel te laten controleren. Verborgen gebreken komen dan vanzelf boven water.

Wanneer het herstellen van een fitnesstoestel onvermijdelijk wordt, raden wij je aan om een professionele hersteldienst, zoals die van ons, aan te spreken. Onze technici kennen de toestellen van binnen en van buiten. Alleen zo ben je zeker van een betrouwbare service en grondige reparatie.

Wij repareren alle topmerken fitnessapparatuur, waaronder KettlerTechnogym, Flow Fitness, TunturiLife Fitness, First Degree, Horizon, Vision, Johnson, DC Athletics, Power Plate, Concept 2, Finnlo, Hammer, Keiser en Nautilus.

Loopband herstellen

Een loopband is een van de meest populaire toestellen voor de thuisfitness. Maar hij vraagt ook onderhoud en zoals bij alles: soms is een loopband herstellen niet te vermijden. Gelukkig kan onze gespecialiseerde hersteldienst in no-time jouw loopband repareren. Wij herstellen zowat alle topmerken voor de thuisfitness.

Hometrainer herstellen

Veel mensen hebben een hometrainer in huis. Om de conditie te onderhouden of om te revalideren na een kwetsuur en operatie, zo’n hometrainer heeft veel functies! Toch kan er af en toe eens iets mislopen en is een herstelling van jouw hometrainer noodzakelijk. Dan zijn de technici van Fitnessking voor jou de beste keuze! Met hun gespecialiseerde vakkennis kunnen ze de meeste fitnesstoestellen bij je thuis herstellen. Snel, efficiënt en met het beste resultaat zodat jij weer jarenlang plezier kan beleven aan jouw thuisfitness.

Fitnessking hanteert voor alle producten de garantietermijnen en – voorwaarden van de fabrikant. We raden je aan om deze voorwaarden door te nemen voordat je het toestel de eerste keer gebruikt. En lees ze zeker nog eens na vóór het herstellen van jouw fitnesstoestel.

Heb je problemen met jouw toestel? Contacteer dan onze servicedienst via dit serviceformulier.