Herstellen fitnesstoestel

Voor het herstellen van je fitnesstoestel kan je met een gerust gevoel kiezen voor Fitnessking. Wij hebben onze eigen hersteldienst die kan buigen op jaren ervaring. Onze hersteller komt aan huis om je toestel te repareren. Dat doen we steeds zo snel mogelijk, dus geen lange wachttijden. Het snel herstellen van een fitnesstoestel is voor ons een erezaak.
CONTACTEER ONS

Reparatie van alle fitnesstoestellen

Fitnessking verkoopt alleen fitnesstoestellen van hoge kwaliteit, zoals loopbanden, hometrainers, crosstrainers, speedbikes, roeitrainers, ligfietsen en krachttoestellen. Als je iets niet in onze winkel vindt, dan heeft dat een reden.

Toch kan elk trainingsapparaat ooit problemen geven. Ook het beste op de markt. Dat is niet verwonderlijk. Fitnesstoestellen worden intensief gebruikt. Dat geldt in het bijzonder voor toestellen in fitnesscentra en sportzalen, waar ze soms twaalf uur aan een stuk in beweging zijn. Alle onderdelen worden hierdoor zwaar belast. Gaat er wat kapot, dan moet je dit herstellen.

  • Gratis verzending vanaf €150
  • Eigen hersteldienst
  • Drie jaar garantie

Herstellen fitnesstoestel is soms niet te vermijden

Het herstellen van een fitnesstoestel kan veel geld kosten. Daarom is het verstandig om problemen te voorkomen. Enkele tips:

  • Maak het toestel na gebruik telkens schoon.
  • Kijk dan meteen of alle kabels nog in orde zijn.
  • Beweegt het toestel moeizaam of hoor je een piepend geluid? Mogelijk is er een smeermiddel nodig.

Ook een grote servicebeurt raden we aan. Precies zoals je dat met je wagen doet. Al je fitnessapparatuur wordt dan inwendig schoongemaakt. Draaiende delen worden gesmeerd en afgesteld.

Ook de elektronica en de display settings kan je dan laten controleren. Verborgen gebreken komen vanzelf boven water.

 

Het herstellen van een fitnesstoestel is soms onvermijdelijk. Als dit gebeurt, raden wij je aan een professionele hersteldienst, zoals die van ons, in de arm te nemen. Zij kennen de toestellen van binnen en van buiten. Alleen dan ben je verzekerd van een betrouwbare service en grondige reparatie. Wij repareren alle topmerken fitnessapparatuur, waaronder Kettler, Technogym, Flow Fitness, Tunturi, Life Fitness, First Degree, Horizon, Vision, Johnson, DC Athletics, Power Plate, Concept 2, Finnlo, Hammer, Keiser en Nautilus.

Fitnessking hanteert voor alle producten de garantietermijnen en – voorwaarden van de fabrikant. We raden je aan om deze voorwaarden door te nemen voordat je het toestel de eerste keer gebruikt. En lees ze zeker nog eens na vóór het herstellen van je fitnesstoestel.

Heb je problemen met je toestel? Contacteer dan onze servicedienst via dit serviceformulier.

Waarom Fitnessking?

  • Toestellen testen in de showroom
  • Eigen serviceteam
  • Al meer dan 10 jaar uw specialist
  • Grootste speciaalzaak in de Benelux

Kies voor ervaring en service!

Meer weten over onze service en producten?