Fitnessruimte personal trainer inrichten

Fitnessking verkoopt ook fitnesstoestellen voor professionals, zoals fitnessclubs, sporthallen, sportclubs, hotels en bedrijven met een eigen fitnessruimte. Ook topkinesisten, sportartsen en podologen vertrouwen op Fitnessking. Elk project heeft een persoonlijke aanpak en advies nodig, daarom gaan onze projectmanagers zeer nauw met je samenwerken. Hoe gaan we precies tewerk?
 1. Kennismaking en bespreking van de wensen, ter plaatse of digitaal
 2. Ontwerpen van een 3D-plan
 3. Bespreking en bijsturen van het plan in samenspraak met jou
 4. Finale 3D plan maken
 5. Datum inplannen voor montage en levering
 6. Inrichten van de ruimte en plaatsen toestellen
 7. Uitleg van de werking en onderhoud van toestellen
 8. Permanente helpdesk met snelle communicatie
Download de professionele catalogus

Personal trainer fitnessruimte inrichten

Fitnessking heeft een breed assortiment aan fitnessapparaten en fitnessartikelen geschikt voor personal training in een studio, box, zaal of andere locatie. Toestellen voor personal trainers dienen van de beste kwaliteit te zijn, die een hoge intensiteit aankunnen.

Samen met jou gaan we kijken hoe we de ruimte op een zo efficiënt mogelijke manier kunnen indelen, zodat je klanten met voldoende bewegingsruimte een groot aantal variaties aan oefeningen kunnen uitvoeren.

Totale inrichting

Bij ons gaat het over meer dan alleen de keuze van de juiste toestellen. Ook de hele inrichting en look & feel is belangrijk bij je eigen personal training zaak. Dit gaat van vloeren, belichting en kluisjes tot inrichting.

Elke personal trainer heeft zijn eigen manier van werken en richt zich tot een ander publiek. Samen kunnen we de ruimte gaan indelen op de meeste functionele manier, zodat je klanten de ruimte zo goed mogelijk kunnen benutten.

fitness personal trainers - Personal trainer fitnessruimte inrichten
 • bedrijfsfitness

  Nr.1 in cardio - en krachtapparatuur

 • Snelle levering

 • bedrijfsfitness

  Montagedienst beschikbaar

 • Eigen serviceteam

 • 4.9/5 op Google (500+reviews)

Fitnessruimte personal trainers: 3D-ontwerp

Omdat het soms moeilijk in te beelden is hoe een ruimte er zal uitzien, maken we voor jou een 3D-ontwerp op maat. Op basis van je grondplan en jouw wensen kan je een virtueel beeld krijgen van de ruimte en de toestellen.

We werken tot in de kleinste details zodat je een zo realistisch mogelijk beeld krijgt. Je krijgt van ons een 2D- en 3D tekening plus ook een 3D video. Die kan je dan nakijken en ons feedback geven zodat we dit kunnen bijsturen naar jouw wensen.

Dit alles is zonder meerprijs en volledig vrijblijvend. We doen dit met plezier!