Airbikes

Populair:

Producten filteren

Sorteren Op:

Filter Producten

Toont alle 5 resultaten

  • 30 Dagen gratis terugsturen
  • Betaal achteraf of in termijnen
  • Fysieke winkel in Dendermonde

Een Airbike is een innovatief fitnesstoestel aangedreven door een ventilator. Deze innovatieve creatie binnen de fitnesstoestellen is ontwikkeld door de pioniers bij Schwinn. Door het slimme systeem op lucht verhoog je de weerstand naarmate de intensiteit stijgt. Door deze technologie te combineren met een toestel dat je hele lichaam traint heeft de Airbike alles in huis voor de perfecte HIIT en cardio training.

Airbike kopen

Ben je op zoek naar een Airbike? Bij Fitnessking vind je precies wat je nodig hebt. Niet alleen professionele toestellen geschikt voor de fitness, maar ook toestellen voor bij jou thuis. Bekijk ons assortiment aan professionele en kwalitatieve fitnesstoestellen geschikt voor elke training.

Een Airbike voor de perfecte HIIT training

De Airbike heeft een aantal specifieke kwaliteiten wat hem erg geschikt maakt voor HIIT trainingen. Het is een ideale manier om je conditie te verbeteren en vet te verbranden op een unieke en prettige manier. Je traint telkens zowel je armen als je benen op de gewenste intensiteit.

Een Airbike activeert je volledige lichaam. Het is een combinatie tussen een hometrainer en een crosstrainer en wordt in veel sportscholen gebruikt voor HIIT trainingen. Doordat de weerstand zichzelf regelt beschikt dit toestel over een groot voordeel ten opzichte van veel andere toestellen.

Ben je nog op zoek naar het beste toestel voor High Intensity Interval Training, dan is de Airbike een goede keuze. Gebruik het toestel op zich of in combinatie met andere toestellen en geniet van de beste resultaten. 

Voordelen van een Airbike

De airbike heeft een hele waaier aan voordelen ten opzichte van andere toestellen voor cardiotrainingen. Het eerste grote voordeel is het feit dat dit toestel zorgt voor een fullbody workout. Je traint zowel je benen als je armen tijdens elke training. Met een Airbike in huis kan je een full body workout doen zonder je huis te verlaten.

Nog een groot voordeel van de Airbike is het gebruiksgemak. Zelfs voor mensen die nog nooit een hometrainer of crosstrainer hebben gebruikt. Je hoeft enkel te trappen en de hendels te bewegen om te starten met een training. Doordat de weerstand zichzelf regelt heb je verder geen instellingen nodig.

Train je frequent dan merk je ook snel enkele lichamelijke voordelen. Door dagelijks te bewegen verbeter je je conditie en verbrand je meer calorieën. Dit zorgt er voor dat je je beter in je vel zal voelen. Niet alleen fysiek maar ook mentaal helpt een frequent trainingsschema. Het zorgt voor een vermindering van stress en een betere nachtrust.

Koop de beste Airbikes bij Fitnessking

Ben je op zoek naar een kwalitatieve Airbike? Neem dan zeker eens een kijkje binnen ons aanbod. Fitnessking heeft een groot assortiment aan verschillende fitnesstoestellen geschikt voor iedereen. Kies voor het juiste toestel dat past bij jouw manier van trainen.

In ons gamma vind je steeds de mogelijkheden en opties waar je naar op zoek bent. Kies voor de voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s waar jij graag mee traint, ergonomie, comfort en meer. Waar je ook naar op zoek bent, Fitnessking heeft het voor jou.

Laat je bijstaan in je keuze

De keuze voor een Airbike is erg afhankelijk van jouw voorkeuren en trainingsdoelstellingen. Ook je bouw, trainings voorkeuren en mogelijkheden in de ruimte waar je je toestel wil opbergen kunnen bepalende factoren zijn. 

Bij Fitnessking helpen we je graag met je keuze. Ben je op zoek naar professioneel advies of wil je een van de toestellen testen in onze ruime showroom? Neem vrijblijvend contact op met ons of kom langs voor informatie en een toestel op maat. Ook voor andere fitnesstoestellen zoals: loopbanden, roeitrainers, hometrainers, crosstrainers, spinningfietsen, High Intensity Training en ligfietsen kan je bij Fitnessking terecht!

Veelgestelde vragen over Airbikes

Wat is een Airbike?

Een Airbike is een soort fitnesstoestel waarbij je zowel je benen als je armen kunt trainen. Het werkt door middel van een luchtweerstand die wordt aangedreven door de bewegingen die je maakt met je benen en armen. Je zit op de Airbike en trapt op de pedalen om je benen te trainen, terwijl je tegelijkertijd de hendels beweegt om je armen te trainen. Een Airbike is een goede optie voor mensen die thuis willen trainen en op zoek zijn naar een toestel voor HIIT trainingen. Het is ook een betaalbare manier om thuis te trainen in vergelijking met andere hometrainers, zoals een crosstrainer of een loopband.

Kan ik een Airbike testen?

Ja, in onze toonzaal kan je steeds alle toestellen testen. Onze experts staan je steeds bij zodat je de juiste keuze maakt wanneer je op zoek bent naar een fitnesstoestel. Kies het toestel dat het beste bij je past en test je Airbike voor je aankoop bij ons in de toonzaal.

Welke spieren train je met een Airbike?

Dankzij de innovatieve manier van trainen op een Airbike train je zowel je bovenlichaam als je benen. Wanneer je traint op de Airbike train je steeds je volledige lichaam wat zorgt voor een efficiënte verbranding van calorieën. De spieren dat je hiermee activeert zijn de billen, bovenbenen, armspieren, schouders, rug en buikspieren. 

Wat is beter Airbike of crosstrainer?

Het is moeilijk om te zeggen wat beter is tussen een Airbike en een crosstrainer. Veel hangt af van persoonlijke voorkeur en de trainingsdoelen. Wanneer je een keuze wil maken en op zoek bent naar een fitnesstoestel dat bij jou past is het goed om over een aantal dingen na te denken voor je aankoop.

Zet duidelijke doelen en verwachtingen op korte en lange termijn. Ligt je focus vooral op krachttraining of cardio? Dit zal een grote impact hebben op de keuze van het juiste toestel voor jouw situatie. Daarnaast zijn ook het gebruiksgemak, je beschikbare ruimte en de prijs een factor waar je rekening mee zal houden wanneer je op zoek gaat naar het perfecte toestel voor bij je thuis.

Wat is de beste Airbike?

Er zijn verschillende modellen en merken Airbikes op de markt. Deze modellen beschikken over verschillende trainingsprogramma’s, kwaliteit, afmetingen en prijs. Het kan goed zijn om op voorhand na te denken over het gebruiksgemak en comfort tijdens de training. Zo maak je steeds een goede keuze op lange termijn.

Kies je om een Airbike te kopen bij Fitnessking dan kies je voor kwaliteit. Heb je toch nog twijfels, kom dan langs in onze toonzaal en test de verschillende toestellen uit.