Fitnesstoestellen voor boutiques

Fitnessking verkoopt ook fitnessapparaten voor professionals, zoals fitnessclubs, sporthallen, sportclubs, hotels en bedrijven met een eigen fitnessruimte. Ook topkinesisten, sportartsen en podologen vertrouwen op Fitnessking. Elk project heeft een persoonlijke aanpak en advies nodig, daarom gaan onze projectmanagers zeer nauw met je samenwerken. Hoe gaan we precies tewerk?
 1. Kennismaking en bespreking van de wensen, ter plaatse of digitaal
 2. Ontwerpen van een 3D-plan
 3. Bespreking en bijsturen van het plan in samenspraak met jou
 4. Finale 3D plan maken
 5. Datum inplannen voor montage en levering
 6. Inrichten van de ruimte en plaatsen toestellen
 7. Uitleg van de werking en onderhoud van toestellen
 8. Permanente helpdesk met snelle communicatie
Download de professionele catalogus

Bouw jouw eigen Boutique Fitness

Je eigen gym, maar dan anders: creëer een gepersonaliseerde ervaring om je te onderscheiden van alle andere gyms. Het is een trend waarvan we voorspellen dat zeker een gevestigde waarde zal blijven in de fitnesswereld.

Boutique fitness studio’s bieden een meer intieme, gepersonaliseerde vorm van groepsfitness. Samen trainen in een kleine maar zeer aangename omgeving is de bedoeling. De inrichting van zo een boutique fitness is daarbij zeer belangrijk: belichting, vormgeving, materiaal speelt allemaal een grote rol.

Een ontwerp op maat

Fitnessking heeft ervaring bij het inrichten van boutique fitness clubs. We leveren niet alleen advies op basis toestellen of materiaal maar ook tips inzake belichting van je ruimte of de positie van de toestellen.

Samen met jou gaan we kijken naar jouw wensen, wat je fitness moet uitstralen en hoe we dit gaan voorzien. Vraag vrijblijvend naar advies of een 3D-ontwerp.

bikeboutique
 • bedrijfsfitness

  Nr. 1 in cardio - en krachtapparatuur

 • Snelle levering

 • bedrijfsfitness

  Montagedienst beschikbaar

 • Eigen serviceteam

 • 4.9/5 op Google (500+reviews)

Fitnessruimte sportclubs: 3D-ontwerp

Omdat het soms moeilijk in te beelden is hoe een ruimte er zal uitzien, maken we voor jou een 3D-ontwerp op maat. Op basis van je grondplan en jouw wensen kan je een virtueel beeld krijgen van de ruimte en de toestellen.

We werken tot in de kleinste details zodat je een zo realistisch mogelijk beeld krijgt. Je krijgt van ons een 2D- en 3D tekening plus ook een 3D video. Die kan je dan nakijken en ons feedback geven zodat we dit kunnen bijsturen naar jouw wensen.

Dit alles is zonder meerprijs en volledig vrijblijvend. We doen dit met plezier!