Fitnessruimte voor hotel inrichten

Fitnessking verkoopt ook fitnesstoestellen voor professionals, zoals fitnessclubs, sporthallen, sportclubs, hotels en bedrijven met een eigen fitnessruimte. Ook topkinesisten, sportartsen en podologen vertrouwen op Fitnessking. Elk project heeft een persoonlijke aanpak en advies nodig, daarom gaan onze projectmanagers zeer nauw met je samenwerken. Hoe gaan we precies tewerk?
  1. Kennismaking en bespreking van de wensen, ter plaatse of digitaal
  2. Ontwerpen van een 3D-plan
  3. Bespreking en bijsturen van het plan in samenspraak met jou
  4. Finale 3D plan maken
  5. Datum inplannen voor montage en levering
  6. Inrichten van de ruimte en plaatsen toestellen
  7. Uitleg van de werking en onderhoud van toestellen
  8. Permanente helpdesk met snelle communicatie

Fitnessruimte voor hotel, spa of wellness

In deze snel veranderende wereld van reizen en ontspanning is het niet meer voldoende om enkel basisfitnessapparatuur te hebben. Gasten zijn op zoek naar professionele fitnessapparatuur zoals loopbanden en crosstrainers die hen helpen hun routine te behouden. Door te investeren in dergelijke hoogwaardige fitnesstoestellen, til je je etablissement naar een hoger niveau.

Gasten die zich comfortabel voelen en alle faciliteiten beschikbaar hebben, komen vaker terug en verblijven langer. Voor veel mensen is sporten een dagelijkse routine geworden. Hotelgasten waarderen de mogelijkheid dan ook gebruik te kunnen maken van een hotelgym.

Fitnesstoestellen voor hotel en wellness

Fitnessruimte inrichten: 3D-ontwerp voor hotels

Het creëren van een uitmuntende fitnessruimte in een hotel gaat verder dan alleen het selecteren van een paar gewichten en dumbbells. Gasten van vandaag verlangen naar een gevarieerde workout, wat betekent dat je zorgvuldig moet overwegen welke apparatuur je wilt opnemen. Dit houdt in dat je niet alleen moet denken aan populaire cardio-apparaten zoals loopbanden en crosstrainers, maar ook aan krachtapparatuur zoals het krachtstation.

Omdat het soms moeilijk in te beelden is hoe een ruimte er zal uitzien, maken we voor jou een 3D-ontwerp op maat. Op basis van je grondplan en jouw wensen kan je een virtueel beeld krijgen van de ruimte en de toestellen.

We werken tot in de kleinste details zodat je een zo realistisch mogelijk beeld krijgt. Je krijgt van ons een 2D- en 3D tekening plus ook een 3D video. Die kan je dan nakijken en ons feedback geven zodat we dit kunnen bijsturen naar jouw wensen.

Dit alles is zonder meerprijs en volledig vrijblijvend. We doen dit met plezier!

Professionele fitness voor wellnesscentra

Wellness draait om lichaam en geest. Terwijl spa’s en massages voor ontspanning zorgen, zorgt een goede workout voor revitalisatie. Hierin speelt een goed uitgeruste fitness een cruciale rol.

Het inrichten van een fitnessruimte voor jouw hotel, spa of wellnesscentrum vergt een secure planning en strategie. De juiste combinatie van toestellen en accessoires, de wensen van de klanten, de oppervlakte en het budget moeten besproken worden om de perfecte ruimte in te richten. Samen met jou zitten we samen en tekenen we alles voor je uit.

Het is voor ons even belangrijk als voor jou en je gasten tevreden zijn. Daarom bieden we ook een zeer snelle service aan als er zich een probleem voordoet. Dit zie je terug in onze excellente Google review score van 4.9/5.

Veelgestelde vragen

Waarom is fitness zo belangrijk voor hotels?

Fitness is niet langer een luxe maar een noodzaak. Gasten van vandaag zijn uiterst bewust van hun gezondheid en fitness. De moderne reiziger, of hij nu voor zaken of plezier reist, wil zijn fitnessroutine niet verbreken, zelfs niet wanneer hij onderweg is. Hotels die een geavanceerde fitnessruimte hebben, trekken niet alleen meer gasten aan, maar zien ook een hogere klanttevredenheid.

Een goed uitgeruste fitnessruimte met apparaten zoals loopbanden, crosstrainers, krachtstations en dumbbells kan een groot verschil maken in de algehele gastervaring. Het gaat niet alleen om het hebben van deze apparaten, maar ook om de kwaliteit ervan. Bij Fitnessking zorgen we ervoor dat je alleen het beste van het beste krijgt.

Wat zijn de eerste stappen om een fitnessruimte in een hotel in te richten?

Het inrichten van een fitnessruimte begint met een grondige evaluatie van de beschikbare ruimte en het begrijpen van de behoeften van uw gasten. Welk type apparatuur willen ze het liefst gebruiken? Hebben ze voorkeur voor cardio-apparaten zoals loopbanden en crosstrainers, of zoeken ze meer naar krachttraining met dumbbells en krachtstations?

Zodra je een duidelijk beeld hebt van wat je gasten willen, kun je beginnen met het plannen van de ruimte. Het is ook belangrijk om te zorgen voor voldoende ventilatie en verlichting. Zodra de basis op zijn plaats is, kunt u contact opnemen met leveranciers zoals Fitnessking om de beste apparatuur voor uw ruimte te kiezen.

Hoe werkt belastingvoordeel een bedrijfsfitness?

Investeringen in een bedrijfsfitness zijn fiscaal aftrekbaar. Een goede manier om een belastingsvoordeel te bekomen en tegelijk bij te dragen aan de gezondheid van je werknemers! Overleg in samenspraak met uw boekhouder wat uw voordelen kunnen zijn.

Zijn er specifieke fitnesstoestellen aanbevolen voor wellnesscentra?

Wellnesscentra hebben vaak een iets andere focus dan traditionele sportscholen. Terwijl het nog steeds belangrijk is om cardio- en krachttrainingstoestellen te hebben, is er vaak meer nadruk op apparaten die helpen bij stretching, flexibiliteit en balans. Dit kan zijn omdat de gasten van wellnesscentra vaak op zoek zijn naar een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Apparaten zoals yoga-matten, pilates-ballen, weerstandsbanden en zelfs sommige gespecialiseerde apparaten zoals crosstrainers kunnen bijzonder populair zijn in deze omgevingen.

Hoe zorg ik voor het onderhoud van de fitnesstoestellen?

Onderhoud is essentieel voor de duurzaamheid en veiligheid van fitnesstoestellen. Begin met regelmatig schoonmaken om vlekken, zweet en ander vuil te verwijderen. Apparaten dienen ook gecontroleerd te worden op slijtage en schade, waarbij tijdige reparaties cruciaal zijn.

Een consequent onderhoudsschema en training van personeel in het juiste gebruik en basisonderhoud zijn aan te raden. Hiermee garandeer je de veiligheid en effectiviteit van de apparatuur voor je gasten.