Bedrijfsfitness inrichten

Fitnessking verkoopt ook fitnesstoestellen voor professionals, zoals fitnessclubs, sporthallen, sportclubs, hotels en bedrijven met een eigen fitnessruimte. Ook topkinesisten, sportartsen en podologen vertrouwen op Fitnessking. Elk project heeft een persoonlijke aanpak en advies nodig, daarom gaan onze projectmanagers zeer nauw met je samenwerken. Hoe gaan we precies tewerk met bedrijfsfitness?
 1. Kennismaking en bespreking van de wensen, ter plaatse of digitaal
 2. Ontwerpen van een 3D-plan
 3. Bespreking en bijsturen van het plan in samenspraak met jou
 4. Finale 3D plan maken
 5. Datum inplannen voor montage en levering
 6. Inrichten van de ruimte en plaatsen toestellen
 7. Uitleg van de werking en onderhoud van toestellen
 8. Permanente helpdesk met snelle communicatie
Download de professionele catalogus
 • bedrijfsfitness

  Nr. 1 in cardio - en krachtapparatuur

 • Snelle levering

 • bedrijfsfitness

  Montagedienst beschikbaar

 • Eigen serviceteam

 • 4.9/5 op Google (500+ reviews)

Gezonde werknemers in een gezond bedrijf

Vele bedrijven in België onderschatten hoe belangrijk het is om te investeren in een bedrijfsfitness. Dit heeft verschillende voordelen:

 1. Fitte medewerkers zijn minder snel ziek. Beweging is uiterst belangrijk voor zowel lichaam als geest. Een bedrijfsfitness kan dus bijdragen tot minder ziekteverzuim en verhoogde arbeidsproductiviteit.
 2. Gemotiveerde en productievere medewerkers. Hoe fitter de werknemer, hoe productiever. Iemand die zich goed in zijn vel voelt, krijgt gewoon meer voor elkaar en is veel creatiever.
 3. Beter bedrijfsimago. Je medewerkers blijven het grootste uithangbord van je bedrijf. Als zij met plezier op de werkvloer staan, stralen ze dit ook uit naar de klant. Een bedrijfsgym zal al snel zorgen voor positieve reacties van je eigen medewerkers maar ook van iedereen die bij jou op bezoek komt.
 4. Betere teamsfeer. In de fitness kan er al eens over iets anders gebabbeld worden dan over het werk. Het maakt het hoofd leeg en smeed banden tussen werknemers.
 5. Fiscaal aftrekbaar. Niet onbelangrijk om te vermelden uiteraard. Een fitness die voor alle werknemers toegankelijk is, kan je volledig aftrekken.

Voordelen voor werknemer

Een fitness voor bedrijven is een win-win, dat is duidelijk. Ook de werknemer zal hier zeker verschillende voordelen ervaren waardoor hij/zij meer appreciatie ten opzichte van de werkgever zal hebben.

 1. Tijdswinst. De werknemer moet zich niet meer verplaatsen om naar de fitness te gaan. Waar vroeger misschien geen tijd voor zou zijn, gaat nu wel.
 2. Voordelig. Geen abonnement van 25 euro of meer en geen overvolle gyms. De portefeuille van de werknemer zal ook gelukkig zijn.
 3. Flexibel. Voor je werk, tijdens de pauze of na je werk. Het is allemaal mogelijk, kies zelf wat het beste in je schema past
Fitnesstoestellen voor bedrijfsfitness

Fitnessruimte bedrijfsfitness: 3D-ontwerp

Omdat het soms moeilijk in te beelden is hoe een ruimte er zal uitzien, maken we voor jou een 3D-ontwerp op maat. Op basis van je grondplan en jouw wensen kan je een virtueel beeld krijgen van de ruimte en de toestellen.

We werken tot in de kleinste details zodat je een zo realistisch mogelijk beeld krijgt. Je krijgt van ons een 2D- en 3D tekening plus ook een 3D video. Die kan je dan nakijken en ons feedback geven zodat we dit kunnen bijsturen naar jouw wensen.

Dit alles is zonder meerprijs en volledig vrijblijvend. We doen dit met plezier!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt belastingvoordeel bedrijfsfitness?

Investeringen in bedrijfsfitness zijn fiscaal aftrekbaar. Een goede manier van belastingsvoordeel! Overleg in samenspraak met uw boekhouder wat uw voordelen kunnen zijn.

Waarom investeren in een bedrijfsfitness?

Als u investeert in uw eigen bedrijfsfitness biedt u uw werknemers de mogelijkheid om op het werk te sporten. Dit zorgt voor minder verzuim, kostenvoordeel voor de werknemers en je draagt bij aan de gezondheid van je werknemers. Daarnaast zorg je ook dat je werknemers langer aan je kan binden door een aangename werkplek te creëren. Tot slot zorgt dit voor een betere teamsfeer en betrokkenheid bij de organisatie.

Hoe snel kan ik een bedrijfsfitness laten installeren?

Dit hangt natuurlijk steeds af van de grote en de wensen maar wanneer alles voorradig is, kunnen wij binnen de 2 weken installeren.

Hoe werkt bedrijfsfitness?

Elk project heeft een persoonlijke aanpak en advies nodig, daarom gaan onze projectmanagers zeer nauw met je samenwerken. Hoe gaan we precies tewerk?

 1. Kennismaking en bespreking van de wensen, ter plaatse of digitaal
 2. Ontwerpen van een 3D-plan
 3. Bespreking en bijsturen van het plan in samenspraak met jou
 4. Finale 3D plan maken
 5. Datum inplannen voor montage en levering
 6. Inrichten van de ruimte en plaatsen toestellen
 7. Uitleg van de werking en onderhoud van toestellen
 8. Permanente helpdesk met snelle communicatie

Wat kost bedrijfsfitness voor werkgever?

Dit is natuurlijk zeer afhankelijk van de grote van uw bedrijf. Op basis van uw wensen, het aantal werknemers en uw budget kunnen wij u gerust een vrijblijvend voorstel doen. Er is bij ons voldoende keuze in professionele toestellen zodat we van elk project iets moois kunnen maken.