Wij leveren in België en Nederland! Gratis verzending vanaf €50!       4,9/5 uit meer dan 550 Google reviews!

Betalen met ecocheques

Goed nieuws: bij Fitnessking kan je fitnessapparatuur betalen met ecocheques én met (bepaalde) Sport & Culture cheques. Zo heb je een goede en gezonde manier om jouw cheques te besteden.

Elektronisch of papier

Bij Fitnessking dragen we het milieu een warm hart toe en maken we het onze klanten graag gemakkelijk. Daarom kan je bij ons ook betalen met ecocheques. Wij aanvaarden elektronische en papieren ecocheques van:

De minimumwaarde per cheque is 5 euro. Het totaalbedrag van je aankoop met ecocheques is ongelimiteerd. Je kan de ecocheques niet voor al onze fitnessapparatuur gebruiken, maar slechts voor een deel van ons gamma. Zo kan je alle 2de hands fitnessapparatuur en alle spinning fietsen betalen met ecocheques.

Hoe betalen met ecocheques?

Koop je jouw fitnessapparatuur in onze webshop? Kies dan bij de optie ‘betalen bij levering’ voor betaling met je papieren ecocheques wanneer we het toestel komen leveren bij je thuis. Elektronische ecocheques kunnen we helaas niet aanvaarden bij levering aan huis.

Koop je jouw fitnessapparatuur in onze showroom? Dan kan je zowel elektronische als papieren ecocheques gebruiken.

Ook Sport & Culture Cheques en Cadeau Cheques zijn welkom

Niet enkel met ecocheques ben je welkom voor de aankoop van fitnessapparatuur bij Fitnessking. De Sport & Culture Pass van Sodexo, de Ticket Supreme Award van Edenred en de Cadeau Pass van Sodexo aanvaarden we ook. Meer nog, je kan ze gebruiken voor ons volledige gamma! Ticket Sport & Culture van Edenred wordt echter niet aanvaard.

Moeite om van je ecocheques af te raken? Kom naar Fitnessking!

Ecocheques zijn een goed initiatief. Toch is het niet altijd even eenvoudig om ermee te betalen. Bovendien staan veel handelaars weigerachtig tegenover ecocheques. Wij niet! Milieu, gezondheid en fitness horen bij elkaar. Bij Fitnessking aanvaarden we ecocheques dus met veel plezier.

Wil je meer weten over het betalen met ecocheques of Sport & Culture Cheques? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie.