Gratis verzending in Benelux boven €50! Eigen serviceteam, montage mogelijk! Levering op zaterdag mogelijk! 4,9/5 van 650+ Googlereviews

Over FitnessKing

Fitnessking: een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de sector
Fitnessking is het bedrijf van de familie Van der Veken. We zijn fier dat we als één grote familie ten dienste kunnen staan voor al onze klanten. Wij besteden niks uit. Logistiek, boekhouding, technische dienst, verkoop …

Allen maken we deel uit van de familie. Dit zorgt voor een heel persoonlijk contact met de klant en vlotte communicatie binnen ons bedrijf. Onze reputatie is onze trots. We doen er alles aan om je tevreden te stellen.

Ervaren team met vakkennis

Ieder lid van ons team heeft de nodige opleidingen gevolgd om jou, onze klant, perfect te kunnen begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Wij profileren ons als toonaangevend bedrijf en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt. Dit gaat van technische expertise tot de nieuwste ontwikkelingen in revalidatie en sport.

Diversiteit aan merken

Fitnessking is de grootste speciaalzaak in de Benelux. Nergens vind je meer merken onder 1 dak. Wij zijn officieel dealer van alle grote Europese merken: Kettler, Technogym, Tunturi, Power Plate, DC Athletics, Adidas, First Degree Fitness, Flow Fitness, Finnlo, Reebok …

Als je een bepaald merk niet vindt bij ons, dan hebben we daar een gegronde reden voor. Wij kiezen resoluut voor kwaliteit. Wij zijn onafhankelijk, dus we kunnen je oprecht begeleiden in je keuze. In onze showroom kan je meer dan 300 toestellen uitproberen. Wij zijn dus zeker een bezoekje waard!

  • Toestellen testen in de showroom

  • bedrijfsfitness

    Eigen serviceteam

  • bedrijfsfitness

    Al meer dan 10 jaar jouw specialist

  • Grootste speciaalzaak in de Benelux

Ons Team

Nikolas

Nikolas is hoofd van de sales en verantwoordelijk voor de contacten met alle partners. Hij zet jou als klant steeds op de eerste plaats. Iedere klant is voor hem even belangrijk! Vraag het en hij lost het voor je op!

Nikolas

General Manager

Senne

Senne kent alle toestellen van binnen en van buiten. Hij zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk wordt geholpen bij een technisch defect en dat de montage van de toestellen steeds vlot verloopt. Vaak is hij ook de eerste die je bij eventuele technische problemen telefonisch zal verder helpen.

Senne

Service & After Sales Manager

Nik

Er is geen probleem dat Nik niet kan oplossen. Errorcodes of vervelende geluiden wegtoveren is zijn ding. Hij is dagelijks op de baan om onze klanten te helpen of toestellen te monteren.

Nik

Hoofdtechnieker

Sam

Sam is “the digital guy”. Alles wat te maken heeft met de webshop, social media en andere kanalen is voor zijn rekening.

Sam

Digital & Brand Strategy Manager

Nele

Voor vragen over planning en facturen kan je bij Nele terecht. Ze staat je steeds met de glimlach te woord.

Nele

Administration Officer

Jeroen

De krachtpatser van de groep. Levering op het eerste of tweede verdiep? Geen probleem, Jeroen krijgt nagenoeg elk toestel vlot naar boven. Daarnaast zorgt hij voor een vlotte montage of herstelling van uw toestel.

Jeroen

Service Technieker

Jürgen

Jürgen blijft altijd rustig, bij problemen zoekt hij steeds naar de beste en meest efficiënte oplossing. Hij helpt de klant steeds op een vriendelijke manier en zorgt dat iedereen tevreden is.

Jürgen

Service Technieker

Kevin

Kevin is steeds de vriendelijkheid zelve. Hij helpt je bij het realiseren van je nieuwe gym of het kiezen van het juiste toestel.

Kevin

Account Manager

Contact

Wil je meer weten over de fitnesstoestellen van Fitnessking? Hulp nodig bij een bestelling of bij je betaling?

Contacteer Ons

Serviceteam

Snel en efficiënt een probleem oplossen?
Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Serviceteam