Nikolas: General Manager

Nikolas is hoofd van de sales en verantwoordelijk voor de contacten met alle partners. Hij zet jou als klant steeds op de eerste plaats. Iedere klant is voor hem even belangrijk! Vraag het en hij lost het voor je op!

Senne: Service & After Sales Manager

Senne kent alle toestellen van binnen en van buiten. Hij zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk wordt geholpen bij een technisch defect en dat de montage van de toestellen steeds vlot verloopt. Vaak is hij ook de eerste die je bij eventuele technische problemen telefonisch zal verder helpen.

 

 

Thibault: Key Account Manager

Wie naar onze showroom komt, zal deze wervelwind zeker tegenkomen. Iemand nodig om je door ons uitgebreide gamma te loodsen? Thibault helpt iedereen alsof het familie is. Daarnaast zorgt hij ook dat elk project met veel zorg en oog voor detail wordt afgewerkt.

Emily: Operations Manager

Geen probleem dat Emily niet kan oplossen. Ze zorgt voor een uitstekende organisatie van alle interne processen, houdt nauwkeurig de voorraad bij, plant alle routes van onze techniekers en zorgt dat de klant steeds op de hoogte wordt gehouden betreffende leveringen en herstellingen.

Sam: E-commerce & Sales Assistant

Sam zorgt ervoor dat de website steeds up to date is en alle informatie steeds correct is. Hij is steeds bezig met producten op de site te zetten zodat de klant enkel kan kiezen uit de allerbeste en nieuwste producten.

Sylvia: Office Manager

Sylvia houdt iedereen op het bureau in het gareel. Ze is vaak de eerste die je vriendelijk te woord staat aan de telefoon en ervoor zorgt dat je zo snel en goed mogelijk geholpen wordt. Daarnaast zorgt ze ervoor dat iedereen steeds alles voorhanden heeft om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Nik: Hoofdtechnieker

Er is geen probleem dat Nik niet kan oplossen. Errorcodes of vervelende geluiden wegtoveren is zijn ding. Hij is dagelijks op de baan om onze klanten te helpen of toestellen te monteren.

Matthias: Service Technieker

Snel en efficiënt, beter kan je Matthias niet omschrijven. Hij zorgt dat elk toestel met de nodige zorg wordt afgeleverd en gemonteerd. Daarnaast behandelt hij elke herstelling alsof het over zijn eigen toestel gaat.

Jeroen: Service Technieker

De krachtpatser van de groep. Levering op het eerste of tweede verdiep? Geen probleem, Jeroen krijgt nagenoeg elk toestel vlot naar boven. Daarnaast zorgt hij voor een vlotte montage of herstelling van uw toestel.

Kevin: Service Technieker

Kevin is steeds de vriendelijkheid zelve. Hij zorgt dat je toestel steeds correct geïnstalleerd is en legt je met de glimlach uit hoe je toestel werkt.

Jürgen: Service Technieker

Jürgen blijft altijd rustig, bij problemen zoekt hij steeds naar de beste en meest efficiënte oplossing. Hij helpt de klant steeds op een vriendelijke manier en zorgt dat iedereen tevreden is.

Jens: Service Technieker

Jong en gedreven. Beter kunnen we deze spring in ‘t veld niet omschrijven. Aan Jens kan je letterlijk alles vragen, hij staat voor iedereen klaar.

Fitnessking: een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de sector

Fitnessking is het bedrijf van de familie Van der Veken. We zijn fier dat we als één grote familie ten dienste kunnen staan voor al onze klanten. Wij besteden niks uit. Logistiek, boekhouding, technische dienst, verkoop …

Allen maken we deel uit van de familie. Dit zorgt voor een heel persoonlijk contact met de klant en vlotte communicatie binnen ons bedrijf. Onze reputatie is onze trots. We doen er alles aan om je tevreden te stellen.

Ervaren team met vakkennis

Ieder lid van ons team heeft de nodige opleidingen gevolgd om jou, onze klant, perfect te kunnen begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Wij profileren ons als toonaangevend bedrijf en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt. Dit gaat van technische expertise tot de nieuwste ontwikkelingen in revalidatie en sport.

Diversiteit aan merken

Fitnessking is de grootste speciaalzaak in de Benelux. Nergens vind je meer merken onder 1 dak. Wij zijn officieel dealer van alle grote Europese merken: Kettler, Technogym, Tunturi, Power Plate, DC Athletics, Adidas, First Degree Fitness, Flow Fitness, Finnlo, Reebok …

Als je een bepaald merk niet vindt bij ons, dan hebben we daar een gegronde reden voor. Wij kiezen resoluut voor kwaliteit. Wij zijn onafhankelijk, dus we kunnen je oprecht begeleiden in je keuze. In onze showroom kan je meer dan 300 toestellen uitproberen. Wij zijn dus zeker een bezoekje waard!

Toestellen testen in de showroom

Eigen serviceteam

Al meer dan 10 jaar jouw specialist

Grootste speciaalzaak in de Benelux