Nikolas: Sales & Marketing

Nikolas is hoofd van de sales en verantwoordelijk voor de contacten met alle partners. Hij zet jou als klant steeds op de eerste plaats. Iedere klant is voor hem even belangrijk! Vraag het en hij lost het voor je op!

Yentl: Administratie & facturatie

Aan Yentl mag je alles vragen over betalingen, handleidingen en eerste hulp bij zowat alles wat je wil weten over je toestel. Iedere dag opnieuw zorgt zij ervoor dat Fitnessking vlot blijft functioneren.

Thibault: Sales support & administratie

Wie naar onze showroom komt zal deze wervelwind zeker tegenkomen. Iemand nodig om je door ons uitgebreide gamma te loodsen? Thibault helpt iedereen alsof het familie is. Iedereen houdt van Thibault en dat geldt omgekeerd ook. Hij biedt extra ondersteuning aan onze administratie, maar blinkt vooral uit in customer support.

Nik: Hoofd technische dienst

Er is geen probleem dat Nik niet kan oplossen. Errorcodes of vervelende geluiden wegtoveren is zijn ding. Hij is dagelijks op de baan om onze klanten te helpen of toestellen te monteren.

Senne: Technische dienst & levering

De kans is groot dat je Senne aan de lijn krijgt om een afspraak te maken voor de levering van je nieuwe fitnesstoestel. Ook in het monteren en herstellen van toestellen is hij een kei. Vaak is hij ook de eerste die je bij eventuele technische problemen telefonisch zal verder helpen.

David: Technische dienst & stockbeheer

Een krachtstation in elkaar steken is voor David een fluitje van een cent. Ook voor herstellingen kun je op hem rekenen. David zorgt daarnaast ook nog voor het magazijnbeheer van Fitnessking.

Fitnessking: een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de sector

Fitnessking is het bedrijf van de familie Van der Veken. We zijn fier dat we als één grote familie ten dienste kunnen staan voor al onze klanten. Wij besteden niks uit. Logistiek, boekhouding, technische dienst, verkoop …

Allen maken we deel uit van de familie. Dit zorgt voor een heel persoonlijk contact met de klant en vlotte communicatie binnen ons bedrijf. Onze reputatie is onze trots. We doen er alles aan om je tevreden te stellen.

Ervaren team met vakkennis

Ieder lid van ons team heeft de nodige opleidingen gevolgd om jou, onze klant, perfect te kunnen begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Wij profileren ons als toonaangevend bedrijf en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt. Dit gaat van technische expertise tot de nieuwste ontwikkelingen in revalidatie en sport.

Diversiteit aan merken

Fitnessking is de grootste speciaalzaak in de Benelux. Nergens vind je meer merken onder 1 dak. Wij zijn officieel dealer van alle grote Europese merken: Kettler, Technogym, Tunturi, Power Plate, DC Athletics, Adidas, First Degree Fitness, Flow Fitness, Finnlo, Reebok,…

Als je een bepaald merk niet vindt bij ons, dan hebben we daar een uitstekende motivatie voor. Wij kiezen resoluut voor kwaliteit. Wij zijn onafhankelijk, dus we kunnen je oprecht begeleiden in je keuze. Onze showroom kent maar liefst twee verdiepingen. Wij zijn dus zeker een bezoekje waard!

Toestellen testen in de showroom.

Eigen serviceteam

Al meer dan 10 jaar uw specialist

Grootste speciaalzaak in de Benelux