Wij leveren in België en Nederland! Gratis verzending vanaf €50!       4,9/5 uit meer dan 550 Google reviews!

Betaal per maand

Bij Fitnessking kan je je aankoop gespreid en op je eigen ritme terugbetalen dankzij onze samenwerking met Santander Consumer Finance.

Wat is het?

Santander betaal per maand
Betaal per maand is een financieringsproduct van onze partner Santander Consumer Finance. Je krijgt een bedrag ter beschikking waarmee je je aankoop direct kunt betalen. Het geleende bedrag betaal je terug in flexibele maandbedragen.

De voordelen:

  • Direct genieten van je aankoop
  • Terugbetalen in flexibele maandbedragen
  • Geldreserve voor toekomstige aankopen

Voor meer informatie, raadpleeg de FAQ of mail naar info@santander.be

Hoe werkt het?

1) Kies het fitnesstoestel dat je wil aankopen in onze webshop.


2) Voeg het toestel toe in je winkelwagen.


3) Kies bij de betaalwijze in de checkout voor “betaal per maand”.


Wie is Santander Consumer Finance?

Santander Consumer Finance in is al meer dan 25 jaar in België aanwezig en gespecialiseerd in consumentenkrediet. We zijn aanwezig in onder andere 15 Europese landen met meer dan 19 miljoen klanten en maakt deel uit van de Santander Groep, één van de grootste bankengroepen ter wereld. Als consument kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak, een uitstekende service, met een krediet volledig afgestemd op jouw behoeften.

Representatief voorbeeld: voor een kredietopening van onbepaalde duur van 2000  EUR bedraagt het jaarlijks kostenpercentage (JKP) 11,48% (variabele debetrentevoet 10,16% en 0,10% kaartkosten per maand van het openstaand kapitaal).

Kredietvorm: kredietopening van onbepaalde duur onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag op basis van uw kredietwaardigheidsbeoordeling door Santander Consumer Finance, bijkantoor in België. Maatschappelijke zetel Kredietgever: Santander Consumer Finance SA, Avenida de Cantabria s/n 28660, Boadilla del Monte, Madrid, Spanje en bijkantoor in België gevestigd te Nerviërslaan 85, 1040 Brussel, KBO nummer BE 0763.791.559.

Utrecht. Kredietbemiddelaar (agent in nevenfunctie): Fitnessking, Scheldedijk 52, 9200 Dendermonde.

Let op, geld lenen kost ook geld.