HIIT Trainers

Populair:

Producten filteren

Sorteren Op:

Filter Producten

Toont alle 6 resultaten

  • 30 Dagen gratis terugsturen
  • Betaal achteraf of in termijnen
  • Fysieke winkel in Dendermonde

Wat is een Hiit trainer

Een HIIT trainer is een toestel dat specifiek is gemaakt om intensieve en korte trainingen uit te voeren. Door je hele lichaam te activeren met een intense training worden je trainingen effectiever en korter terwijl je toch meer calorieën verbrand.

Onze HIIT Trainers zijn een combinatie van een stair climber en een crosstrainer. Dankzij een efficiënte training zoals de 14 minuten Max interval training verbrand je tot 2,5x meer calorieën dan een gewone crosstrainer. Niet alleen geniet je van dit voordeel tijdens het trainen maar ook nadien zorgt de afterburn voor een hogere stofwisseling. Dit effect duurt tot wel 48 uur na de training en zorgt er voor dat je calorieverbranding hoog blijft.

Verbrand meer calorieën met onze HIIT Trainers

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Door te trainen op een HIIT trainer leg je duidelijk de focus op korte en intensieve trainingen. Dit is de perfecte manier om je conditie te verbeteren of om af te vallen.

Wanneer je de vergelijking maakt tussen een van onze HIIT trainers en een standaard cardio apparaat zoals een loopband, crosstrainer of hometrainer zien we een groot verschil. Vooral bij de verbranding in calorieën zien we een hoge stijging.

Op de piek van je verbranding zien we dat je tot wel 2,5 keer zoveel calorieën verbrand per minuut dan wanneer je een klassieke training kiest. In combinatie met een hartslagmeter kan zo een training een grote hulp zijn in het verbeteren van je conditie of als je snel en efficiënt wil afvallen zonder spiermassa te verliezen.

HIIT trainer kopen bij Fitnessking

Wil jij een HIIT trainer kopen? Kijk dan zeker naar het compleet aanbod van Fitnessking. We hebben zeker het geschikte toestel voor jou dat je kan helpen je trainingen naar een nieuw niveau te tillen.

Ben je op zoek naar het juiste toestel voor jou, dan hangt er veel af van je doelstellingen en je persoonlijke voorkeur. Daarom is het goed om te kunnen kiezen uit een uitgebreid en kwalitatief gamma.

Bij Fitnessking helpen we je graag met je keuze. Ben je op zoek naar professioneel advies of wil je een van de toestellen testen in onze ruime showroom? Neem vrijblijvend contact op met ons of kom langs voor informatie en een toestel op maat. Ook voor andere fitnesstoestellen zoals: loopbanden, krachttoestellen, accesoires, spinningfietsen en zelf airbikes kan je bij Fitnessking terecht!

Veelgestelde Vragen

Wat is beter cardio of HIIT?

Wat de beste keuze is tussen cardio of HIIT is volledig afhankelijk van jouw voorkeuren en trainingsdoelen. Beide mogelijkheden hebben tal van mogelijkheden, voordelen en methodes. Om duidelijk te kunnen beslissen wat de beste keuze is voor jou is het belangrijk om eerst je korte en lange termijn doelen op te stellen zodat je een duidelijk beeld krijgt wat voor jou belangrijk is. Aan de hand daarvan kan je beginnen met beslissingen maken over de manier waarop je zal trainen en welke toestellen je hiervoor nodig hebt.

Kan ik een HIIT Trainer testen?

Absoluut. In de toonzaal van Fitnessking is het mogelijk om een HIIT trainer te testen. Dit in combinatie met professioneel advies van een van onze experts helpt je om steeds het meeste uit elke training te halen. Niet alleen op korte maar ook op lange termijn. Zo geniet je van de beste prestaties met de uitrusting en het toestel dat het beste bij je past.

Hoe vaak mag je een HIIT doen per week?

Wanneer je kiest voor HIIT trainingen is het belangrijk om deze niet te vaak in te plannen. Door de hoge intensiteit verhoog je ook de herstelperiode van je lichaam. Als je deze herstelperiode niet respecteert dan zal je gaan overtrainen wat een erg nadelig effect heeft op je lichaam en de vooruitgang. Plan daarom nooit meer dan 4 HIIT trainingen in per week. Hierdoor kan je lichaam tussendoor uitrusten en zal je betere resultaten boeken dan wanneer je je agenda vol plant.

Wat is een goede HIIT Training?

Een erg goede training is de extreem efficiënte 14 minuten Max interval methode. In deze interval training verhoog je je calorie verbruik tot wel 2,5x in vergelijking met andere klassieke cardiotoestellen. Deze verhoogde verbranding heeft ook een erg positief effect op je stofwisseling na de training en kan tot wel 48 uur aanhouden.