Levering

Wat kost het om een toestel thuis te laten leveren?

Toestellen leveren is bij Fitnessking gratis in België (vanaf een aankoopbedrag van 150 euro). Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en garanderen we je de allerbeste service van begin tot eind. Alle leveringen gebeuren altijd in overleg (uur & dag) met jou als klant.

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 5 werkdagen te leveren. We nemen steeds contact met je op voor het afspreken van de levering. Als dit langer zou aanslepen, zullen we je steeds verwittigen. Dit kan uitzonderlijk voorvallen bij grote drukte.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling wordt geleverd?

Bij Fitnessking houden we van duidelijke communicatie. Je zal altijd worden opgebeld voor we komen leveren. Als je een toestel bestelt op maandag zullen we je bv. woensdag opbellen om te kijken of het past voor jou dat we donderdag komen leveren. Je mag ook steeds een e-mail sturen naar info@fitnessking.be  of het opmerkingenveld bij je online bestelling invullen om jouw beschikbaarheden of voorkeuren aan te geven. We zullen steeds ons best doen om hier rekening mee te houden. We geven je ook meteen een tijdslot mee. Zo hoef je niet onnodig te zitten wachten.