2de hands

Heb je een beperkt budget maar wil je toch fitnessapparatuur van hoge kwaliteit? Dan kan je misschien een 2de hands fitnesstoestel kopen? Kies uit onze reeks van 2de hands- of demo fitnesstoestellen.

Wij krijgen geregeld gebruikte crosstrainers, loopbanden en hometrainers voor inruil aangeboden. Wij kijken ze grondig na en brengen ze terug in topconditie. Pas daarna kunnen ze weer worden verkocht. Ook hebben we showroommodellen die we voor een zachte prijs aanbieden.

Populair:

Producten filteren

Sorteren Op:

Filter Producten

Resultaat 1–15 van de 34 resultaten wordt getoond

  • 30 Dagen gratis terugsturen
  • Betaal achteraf of in termijnen
  • Fysieke winkel in Dendermonde

2de hands fitnesstoestellen kopen?

Technisch in orde

De 2de hands toestellen en demomodellen in ons assortiment kunnen sporen van gebruik vertonen, maar zijn technisch perfect in orde. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk, soms maar de helft van een nieuw toestel. Ontdek je toch een probleem, dan kan je altijd een beroep doen op onze hersteldienst.

Aanbod 2de hands fitnesstoestellen

Het aanbod aan gebruikte fitnessapparatuur wisselt sterk. Ben je op zoek naar een gebruikte loopband, hometrainer, crosstrainer, spinningfiets, roeitrainer of ander toestel? Bezoek dan zeker onze showroom. Bij 2de hands fitnesstoestellen en showroommodellen is het nog belangrijker dat je het toestel ter plaatse komt bekijken en komt uittesten.

Wil je een 2de hands fitnesstoestel kopen? Weet je niet zeker of we hebben wat je zoekt? Neem dan vooraf even contact met ons op. Je kan steeds bellen of mailen. We geven je graag persoonlijk advies, of je nu een nieuw of gebruikt fitnessapparaat koopt.

FAQ

In welke staat zijn de 2de hands toestellen?

De 2de hands toestellen en demomodellen in ons assortiment kunnen sporen van gebruik vertonen, maar zijn technisch perfect in orde.

Wat is jullie aanbod?

Ons aanbod varieert sterk. Kom zeker eens langs in onze showroom om de toestellen te bekijken en te testen. Bij vragen kunt u ons altijd contacteren.