Kracht

Zowel mannen als vrouwen hebben er baat bij om aan krachttraining te doen. Je hoeft er niet eens meer voor naar de fitness. Dankzij de enorme verscheidenheid aan krachtapparatuur voor thuisgebruik, kan je nu ook prima je krachttraining thuis doen… waar, hoe en wanneer het jou uitkomt!

Populair:

Producten filteren

Sorteren Op:

Filter Producten

Resultaat 1–15 van de 46 resultaten wordt getoond

  • 30 Dagen gratis terugsturen
  • Betaal achteraf of in termijnen
  • Fysieke winkel in Dendermonde

Krachttraining thuis? Voordelen van een krachttraining thuis

We weten allemaal dat sporten gezond is, maar het vergt wel wat discipline om regelmatig te gaan sporten. Veel mensen hebben wel een fitnessabonnement, maar maken er (te) weinig gebruik van. Je hebt na je werkdag geen zin meer om naar de fitness te rijden en ’s ochtends vroeg sta je voor een gesloten deur. Met eigen krachttraining apparatuur bij je thuis is een work-out makkelijker in te plannen. Al moet je dan nog altijd de discipline hebben om daadwerkelijk aan het sporten te gaan.

Waarom krachttraining gezond is

Regelmatig een krachttraining doen is essentieel voor je gezondheid. Door op krachttraining apparaten aan de slag te gaan, versterk je jouw spieren. Hierdoor zal je minder last van rugklachten hebben en ontwikkel je een betere lichaamshouding. Omdat je spiermassa opbouwt, verlies je vet. Hierdoor is een work-out op krachttoestellen ook goed als je wilt afvallen.

Maar zelfs als je geen gram afvalt, zal je toch een verschil in omtrek en centimeters merken. Door te trainen op kracht verklein je bovendien de kans op diabetes en hou je je cholesterol en bloeddruk op peil. Tot slot bouw je botdichtheid op, wat zeker voor vrouwen goed is om botontkalking tegen te gaan.

Ruime keuze in fitness krachtapparatuur voor thuis

Wanneer je aan krachttraining thuis wilt doen, zijn er veel krachtapparaten waaruit je kan kiezen. Kom gerust eens langs bij Fitnessking. Wij helpen je graag het krachttoestel uit te zoeken dat het beste bij jou, je wensen en je budget past. Misschien is een trainingsbank of een krachtbank iets voor jou? Van halterset tot full option krachtstation… wij begeleiden je bij het maken van de juiste keuze!