Wij leveren in België en Nederland! Gratis verzending vanaf €50!       4,9/5 uit meer dan 550 Google reviews!

Service

Heb je een probleem met je fitnesstoestel? Stuur ons een service aanvraag via onderstaand formulier. Vul alle gegevens zo volledig en correct mogelijk in zodat wij een accuraat beeld hebben van het probleem. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Neem contact met ons op en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.

Het serienummer vind je meestal op de achterzijde van de monitor of aan de in- of uitgang van de stroomdraad van je toestel
Click or drag a file to this area to upload.
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy.

Het Fitnessking serviceteam

Problemen met je fitnesstoestel? Is je fitnessapparatuur defect of heeft het een onderhoudsbeurt nodig? Ons servicteam staat steeds voor je klaar.

Onze hersteldienst komt graag aan huis om je toestel te repareren. Steeds met een glimlach en zo snel als mogelijk, zodat jij je favoriete fitnesstoestel nooit lang hoeft te missen.

Als één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van fitnessapparatuur in België beschikken we over alle nodige kennis en ervaring. Elk lid van ons serviceteam is speciaal opgeleid om je vlot te kunnen begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Expertise verzekerd.

Ook voor een onderhoudsbeurt

Goed en regelmatig onderhoud laat fitnesstoestellen langer meegaan. Bovendien geniet je zo van meer veiligheid en een vlot gebruik. Ons ervaren serviceteam zorgt niet alleen voor herstellingen, maar ook voor een onderhoudsbeurt van jouw fitnesstoestellen. Vraag ons gerust naar de optimale termijn voor een onderhoudsbeurt voor jouw specifieke fitnesstoestel.

Service aan huis

Je hoeft jouw fitnesstoestellen niet zelf naar ons te vervoeren: ons serviceteam komt aan huis of naar jouw bedrijf om de nodige herstellingen uit te voeren. Ook onze service aan huis leveren we snel zodat je jouw fitnessapparatuur niet lang hoeft te missen.

Ervaren team

Ons serviceteam bestaat uit goed opgeleide techniekers die hun vak kennen. We hebben een pak kennis en ervaring in huis om fitnesstoestellen van alle toonaangevende merken te herstellen en te onderhouden. Ook die technische expertise maakt van Fitnessking één van de toonaangevende bedrijven in de wereld van de fitnessapparatuur.

Wij volgen de markt

De markt van fitnesstoestellen evolueert voortdurend. Ook ons serviceteam volgt de laatste ontwikkelingen op de voet. Zo kunnen we jou de beste dienstverlening aanbieden, ook op vlak van herstellingen en onderhoud.

Garantie: herstelling of vervanging

Vertoont de fitnessapparatuur die je bij ons aankocht gebreken die onder de garantie vallen? Dan zorgen wij ervoor dat je snel weer kan sporten. Afhankelijk van het gebrek doen we jou een voorstel om het fitnesstoestel te herstellen of te vervangen door een zelfde of gelijkwaardig product.

Hebben jouw fitnesstoestellen nood aan een onderhoudsbeurt of kampen ze met een defect? Contacteer ons vandaag nog en wij helpen je snel verder.