Fitnessking verkoopt ook fitnessapparaten voor professionals, zoals fitnessclubs, sporthallen, sportclubs, hotels en bedrijven met een eigen fitnessruimte. Ook topkinesisten, sportartsen en podologen vertrouwen op Fitnessking. Elk project heeft een persoonlijke aanpak en advies nodig, daarom gaan onze projectmanagers zeer nauw met je samenwerken. Hoe gaan we precies tewerk?
 1. Kennismaking en bespreking van de wensen, ter plaatse of digitaal
 2. Ontwerpen van een 3D-plan
 3. Bespreking en bijsturen van het plan in samenspraak met jou
 4. Finale 3D plan maken
 5. Datum inplannen voor montage en levering
 6. Inrichten van de ruimte en plaatsen toestellen
 7. Uitleg van de werking en onderhoud van toestellen
 8. Permanente helpdesk met snelle communicatie
Download de professionele catalogus
 • bedrijfsfitness

  Nr. 1 in cardio - en krachtapparatuur

 • Snelle levering

 • bedrijfsfitness

  Montagedienst beschikbaar

 • Eigen serviceteam

 • 4.9/5 op Google (500+reviews)

Fitness inrichten voor overheidsinstanties

Hulpverleners hebben fysiek en mentaal zwaar werk waarbij de nodige risico’s komen kijken. Het is van belang dat zij in extreme omstandigheden goed kunnen functioneren. Fitte werknemers zijn dus essentieel voor overheidsinstanties zoals politie en brandweer.

Om dit te kunnen realiseren is het van groot belang dat zij beschikken over de mogelijkheid om te trainen in een fitnessruimte die gevuld is met de juiste cardio- en krachtapparatuur.

Daarnaast zijn er ook nog andere overheidsorganisaties die nood kunnen hebben aan een fitness. Gemiddeld zitten we tussen de 9 – 10 uur per dag neer. Op het werk, op de trein of thuis. Dit is niet meteen bevorderend voor de gezondheid. Een eigen fitness in het gebouw stimuleert de werknemer om sneller te gaan sporten na het werk of tijdens de pauze.

Gezonde werknemers in een gezond bedrijf

Vele bedrijven onderschatten hoe belangrijk het is om te investeren in gezonde werknemers. Dit heeft verschillende voordelen:

 1. Fitte medewerkers zijn minder snel ziek. Beweging is uiterst belangrijk voor zowel lichaam als geest. Een bedrijfsfitness kan dus bijdragen tot minder ziekteverzuim en verhoogde arbeidsproductiviteit.
 2. Gemotiveerde en productievere medewerkers. Hoe fitter de werknemer, hoe productiever. Iemand die zich goed in zijn vel voelt, krijgt gewoon meer voor elkaar en is veel creatiever.
 3. Beter bedrijfsimago. Je medewerkers blijven het grootste uithangbord van je bedrijf. Als zij met plezier op de werkvloer staan, stralen ze dit ook uit naar de klant. Een bedrijfsgym zal al snel zorgen voor positieve reacties van je eigen medewerkers maar ook van iedereen die bij jou op bezoek komt.
 4. Betere teamsfeer. In de fitness kan er al eens over iets anders gebabbeld worden dan over het werk. Het maakt het hoofd leeg en smeed banden tussen werknemers.
 5. Fiscaal aftrekbaar. Niet onbelangrijk om te vermelden uiteraard. Een fitness die voor alle werknemers toegankelijk is, kan je volledig aftrekken.
Fitness

Fitnessruimte overheidsinstanties: 3D-ontwerp

Omdat het soms moeilijk in te beelden is hoe een ruimte er zal uitzien, maken we voor jou een 3D-ontwerp op maat. Op basis van je grondplan en jouw wensen kan je een virtueel beeld krijgen van de ruimte en de toestellen.

We werken tot in de kleinste details zodat je een zo realistisch mogelijk beeld krijgt. Je krijgt van ons een 2D- en 3D tekening plus ook een 3D video. Die kan je dan nakijken en ons feedback geven zodat we dit kunnen bijsturen naar jouw wensen.

Dit alles is zonder meerprijs en volledig vrijblijvend. We doen dit met plezier!