Senne: Service & After Sales Manager

Senne kent alle toestellen van binnen en van buiten. Hij zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk wordt geholpen bij een technisch defect en dat de montage van de toestellen steeds vlot verloopt.

Nik: Hoofdtechnieker

Er is geen probleem dat Nik niet kan oplossen. Errorcodes of vervelende geluiden wegtoveren is zijn ding. Hij is dagelijks op de baan om onze klanten te helpen of toestellen te monteren.

Matthias: Service Technieker

Snel en efficiënt, beter kan je Matthias niet omschrijven. Hij zorgt dat elk toestel met de nodige zorg wordt afgeleverd en gemonteerd. Daarnaast behandelt hij elke herstelling alsof het over zijn eigen toestel gaat.

Jeroen: Service Technieker

De krachtpatser van de groep. Levering op het eerste of tweede verdiep? Geen probleem, Jeroen krijgt nagenoeg elk toestel vlot naar boven. Daarnaast zorgt hij voor een vlotte montage of herstelling van uw toestel.

Jurgen: Service Technieker

Jürgen blijft altijd rustig, bij problemen zoekt hij steeds naar de beste en meest efficiënte oplossing. Hij helpt de klant steeds op een vriendelijke manier en zorgt dat iedereen tevreden is.

Jens: Service Technieker

Jong en gedreven. Beter kunnen we deze spring in ‘t veld niet omschrijven. Aan Jens kan je letterlijk alles vragen, hij staat voor iedereen klaar.

 

Het Fitnessking serviceteam

Problemen met je fitnesstoestel? Is je fitnessapparatuur defect of heeft het een onderhoudsbeurt nodig? Ons servicteam staat steeds voor je klaar.

Onze hersteldienst komt graag aan huis om je toestel te repareren. Steeds met een glimlach en zo snel als mogelijk, zodat jij je favoriete fitnesstoestel nooit lang hoeft te missen.

Als één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van fitnessapparatuur in België beschikken we over alle nodige kennis en ervaring. Elk lid van ons serviceteam is speciaal opgeleid om je vlot te kunnen begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Expertise verzekerd.

Ook voor een onderhoudsbeurt

Goed en regelmatig onderhoud laat fitnesstoestellen langer meegaan. Bovendien geniet je zo van meer veiligheid en een vlot gebruik. Ons ervaren serviceteam zorgt niet alleen voor herstellingen, maar ook voor een onderhoudsbeurt van jouw fitnesstoestellen. Vraag ons gerust naar de optimale termijn voor een onderhoudsbeurt voor jouw specifieke fitnesstoestel.

Service aan huis

Je hoeft jouw fitnesstoestellen niet zelf naar ons te vervoeren: ons serviceteam komt aan huis of naar jouw bedrijf om de nodige herstellingen uit te voeren. Ook onze service aan huis leveren we snel zodat je jouw fitnessapparatuur niet lang hoeft te missen.

Ervaren team

Ons serviceteam bestaat uit goed opgeleide techniekers die hun vak kennen. We hebben een pak kennis en ervaring in huis om fitnesstoestellen van alle toonaangevende merken te herstellen en te onderhouden. Ook die technische expertise maakt van Fitnessking één van de toonaangevende bedrijven in de wereld van de fitnessapparatuur.

Wij volgen de markt

De markt van fitnesstoestellen evolueert voortdurend. Ook ons serviceteam volgt de laatste ontwikkelingen op de voet. Zo kunnen we jou de beste dienstverlening aanbieden, ook op vlak van herstellingen en onderhoud.

Garantie: herstelling of vervanging

Vertoont de fitnessapparatuur die je bij ons aankocht gebreken die onder de garantie vallen? Dan zorgen wij ervoor dat je snel weer kan sporten. Afhankelijk van het gebrek doen we jou een voorstel om het fitnesstoestel te herstellen of te vervangen door een zelfde of gelijkwaardig product.

Hebben jouw fitnesstoestellen nood aan een onderhoudsbeurt of kampen ze met een defect? Contacteer ons vandaag nog en wij helpen je snel verder.

 

Snel ter plaatse

Jouw tevredenheid is onze prioriteit! Bel ons en wij komen zo snel mogelijk naar je toe voor de montage, het onderhoud of de herstelling van je toestel.

Kennis van zaken

Ons familiebedrijf is uitgegroeid tot de grootste speciaalzaak in de Benelux. Vertrouw gerust op onze expertise, jarenlange ervaring en kennis van de laatste nieuwe producten.

Steeds beschikbaar

Een gedreven team staat steeds voor je klaar! Wij helpen jou met alle plezier. Heb je een vraag of een probleem? Wij zijn maar een telefoontje verwijderd.

Levering en installatie tot vierde verdieping

Wees gerust, je toestel raakt veilig boven. Meestal lukt het met pure mankracht. Soms komt er een buitenlift aan te pas. Wij vinden altijd een gepaste oplossing!