Kettler

Kettler bestaat intussen 70 jaar en is uitgegroeid tot een topmerk in fietsen, tuinmeubelen en fitnesstoestellen. Er zijn weinig fitnessmerken die erin slagen om al zo lang een vaste waarde te zijn.

Dat het merk al zo lang meespeelt is niet toevallig. Ze hebben een bijzonder uitgebreid gamma fitnesstoestellen, van eenvoudig tot uiterst professioneel. En doorheen dat hele gamma lopen er twee constanten: functionaliteit en kwaliteit.

Populair:

Producten filteren

Sorteren Op:

Filter Producten

Resultaat 1–15 van de 23 resultaten wordt getoond

  • 30 Dagen gratis terugsturen
  • Betaal achteraf of in termijnen
  • Fysieke winkel in Dendermonde

Functionaliteit voorop

Kettler Loopbanden

Wanneer Kettler een toestel ontwikkelt dan houden ze steeds de noden van de gebruiker voor ogen. Geen onnodige speeltjes maar een oerdegelijke basis aangevuld met functies die de sporter ondersteunen. Bekijk bijvoorbeeld de Kettler loopbanden in ons gamma loopbanden.

De Kettler Track loopbanden beschikken stuk voor stuk over een breed loopvlak met een uitstekend dempingsysteem. Daardoor schenkt Kettler je een comfortabele looppartner die ook nog eens goed is voor je gewrichten.

Kettler Hometrainers

Bovendien hebben de toestellen een zware basisstructuur wat de stabiliteit ten goede komt. Dat zien we ook in de Kettler hometrainers bij FitnessKing. Of je nu kiest voor de basisuitvoeringen van de Giro-reeks, de uitgebreide Golf-reeks of een professioneel Ergo of Axiom toestel, een stabiele basis en een gamma aan functies volgens de noden van de gebruiker zorgen voor een uitmuntende trainingservaring.

Neem zeker eens een kijkje bij onze favoriete hometrainers:

Kettler Crosstrainers

Een ideale work-out voor je lichaam haal je uit een Kettler crosstrainer. Je zet al je spieren in beweging zonder je gewrichten te veel te belasten. Dit komt door de vloeiende langlaufbeweging die je op het toestel doet.

Hier staat het merk ook aan de top in ons aanbod. De basistoestellen uit de Rivo en Unix reeksen geven je bijzonder veel waarde voor je geld. In de Skylon reeks vinden we de topmodellen. Kettler plaatste het vliegwiel hier achteraan waardoor je een grotere beweging maakt voor nog meer resultaat.

Speciaal voor jou geselecteerde crosstrainers:

Kettler Roeitrainers

Hetzelfde geldt voor de Kettler roeitrainers. Neem bijvoorbeeld het Favorit basistoestel. Met een gewicht van maar liefst 50 kg is het een van de meest stabiele toestellen in zijn categorie. FitnessKing heeft ook roeitrainers uit de Kadett, Stroker en Coach reeks in het aanbod. Daarmee bieden we kwalitatieve toestellen voor ieder doel en ieder budget.

Kettler Spinningfietsen

Kettler heeft eveneens een mooi aanbod spinningfietsen en net als bij de andere toestellen zijn hun spinningfietsen gebouwd met functionaliteit en kwaliteit in het achterhoofd. Zo zijn zowel de Racer spinningfiets als de Speed spinningfiets uitgerust met een zwaarder vliegwiel. Daardoor haal je niet alleen meer uit je work-out, je fiets is dankzij het gewicht extra stabiel.

Door Fitnessking voor jou aanbevolen spinningfiets:

Kwaliteit

De Duitsers staan erom bekend en bij Kettler is dat niet anders: kwaliteit staat centraal. Al van in de beginjaren heeft het bedrijf betaalbare toestellen gebouwd waarvan de materialen stuk voor stuk getest werden op kwaliteit en degelijkheid.

Deze toestellen kunnen tegen een stootje en wanneer je intensief sport is dat geen overbodige luxe. Functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en uitstekende kwaliteit gaan bij Kettler steeds hand in hand. Het is dan ook niet te verwonderen dat het merk vier jaar op rij de prestigieuze PLUS X AWARD won als most innovative brand.

Wil je meer weten over onze kwaliteitstoestellen van Kettler of wil je zelf eens komen testen? Wist je dat Fitnessking de grootste Kettler verdeler in België is? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze unieke en ruime showroom.