Tunturi

Wie nog niet vertrouwd is met de fitnesswereld zal de naam Tunturi misschien niet kennen. Nochtans is het bedrijf al decennialang een vast waarde als producent van fitnesstoestellen voor thuis.

Populair:

Producten filteren

Sorteren Op:

Filter Producten

Resultaat 1–15 van de 51 resultaten wordt getoond

  • 30 Dagen gratis terugsturen
  • Betaal achteraf of in termijnen
  • Fysieke winkel in Dendermonde

Tunturi fitnesstoestel kopen?

Tunturi (Fins voor Hoogland) ontstond in 1922 als fietswinkel. Maar al snel gingen ze zelf fietsen en bromfietsen bouwen. In de jaren ’50 was het bedrijf zelfs Fins marktleider.

De expertise die het bedrijf opdeed met de bouw van fietsen en bromfietsen werd vanaf de jaren ’70 gebruikt voor de ontwikkeling van fitnesstoestellen. En de keuze voor de fitnesswereld maakte het merk niet zomaar want het bedrijf besefte dat we met z’n allen steeds ouder worden en dat we dus langer fit moeten blijven.

Tunturi wist ook dat Europa een groeiend aantal obesitas-lijders kende en met hun expertise wilden ze graag bijdragen tot een gezonde samenleving.

De fitnesstoestellen die Tunturi bouwt zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan. En omdat de ontwerpers steeds het thuisgebruik in gedachten houden zijn de toestellen compact gemaakt, zonder aan degelijkheid in te boeten.

FitnessKing heeft een ruim aanbod Tunturi fitnesstoestellen. Voor ieder budget en voor ieder doel hebben we van het merk een toestel in ons gamma dus als je vragen hebt over de toestellen of op zoek bent naar een aanbod op maat dan neem je vrijblijvend contact met ons op!

De Tunturi reeksen

Deze fabrikant biedt voor iedereen wat. Van degelijke basistoestellen tot uiterst professionele installaties, het gamma is heel breed.

Competence

De nieuwe basisreeks is het Competence gamma. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige maar oerdegelijke loopbandhometrainer, crosstrainer of roeitrainer, de Tunturi Competence toestellen hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Neem zeker eens een kijkje bij onze favoriete toestellen:

Performance

Een klasse hoger vinden we de Performance toestellen. Die hebben een motor met meer power, meer trainingsfuncties en Bluetooth verbinding. Daarmee volg je alle vorderingen op je smartphone of tablet.

Speciaal voor jou geselecteerde fitnesstoestellen:

Endurance

De Tunturi Endurance reeks is nóg krachtiger en heeft nog meer mogelijkheden. Zo haalt de Endurance T80 loopband snelheden tot 22km/h. Dat is uitzonderlijk voor een thuistoestel. De Endurance hometrainers halen een vermogen van maar liefst 600 Watt. Met de Endurance reeks train je bijgevolg als een professional.

Door Fitnessking voor jou aanbevolen Tunturi fitnesstoestellen:

Platinum

De absolute top is de Tunturi Platinum reeks. Die reeks is gemaakt voor intensief gebruik door topsporters. De krachtige motoren kunnen uren aan één stuk door werken en alles is gericht op topprestaties. Bijvoorbeeld: op de Platinum loopband kan de hellengsgraad worden ingesteld tot 15%. Dat is aanzienlijk meer dan de meeste concurrerende toestellen. Dankzij de Platinum reeks haal je het meest uit je work-out.

Wil je meer weten over deze kwaliteitstoestellen of wil je zelf eens komen testen? Wist je dat Fitnessking de grootste verdeler in België is? Bekijk onze  Tunturi loopbanden en Tunturi hometrainers en neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze unieke en ruime showroom.