FAQ

  1. Leveren jullie gratis? Ja, vanaf een aankoopwaarde van 150 euro leveren wij alles gratis binnen België en Nederland. Veel bestellingen worden afgeleverd door onze logistieke partner. Deze bestellingen worden afgeleverd bij de eerste drempel van het pand waarin je woont. Als je in een appartement woont wordt je bestelling afgeleverd bij de ingang van het pand en niet aan de voordeur van je appartement.
  2. Kan mijn toestel ook op een verdieping worden geleverd? Ja, je toestel kan zeker op een verdieping worden geleverd. Vraag gerust naar meer details over deze dienst. Meestal lukt dit gewoon op mankracht, maar uitzonderlijk moeten we gebruik maken van een buitenlift om je toestel veilig op zijn plaats te krijgen. Wij vinden altijd wel een gepaste oplossing!
  3. Hebben jullie een eigen serviceteam? Ja, als familiebedrijf staan we erop om het volledige proces van A tot Z onder controle te hebben. We installeren zelf, we herstellen zelf. We besteden niks uit tenzij de fabrikant dit efficiënter zou kunnen oplossen.
  4. Installeren jullie de toestellen ook? Ja, op eenvoudige vraag willen wij het toestel met plezier voor jullie gebruiksklaar maken. Vraag gerust naar meer details over deze dienst.
  5. Wat moet ik doen als mijn toestel defect is? Vul ons online serviceformulier volledig in (link). Zo weten wij meteen over welk merk, welke reeks en welk type het precies gaat. Wij contacteren je dan snel terug om een afspraak te maken.
  6. Help, ik kocht mijn toestel elders. Kan ik terecht bij Fitnessking? Wij kunnen je zeker verder helpen! Vul ons serviceformulier volledig in (link) en geef zeker aan dat jouw toestel elders werd aangekocht. Wij contacteren je dan snel terug om een afspraak te maken. Maar omdat je het toestel elders kocht, kunnen wij niet instaan voor de garantie. De servicekosten zullen worden aangerekend.
  7. Zijn jullie echt een onafhankelijke winkel? Ja, we zijn de grootste speciaalzaak in België. Niemand anders heeft zoveel topmerken onder 1 dak. We hebben geen voorkeur voor een bepaald merk. We adviseren wél graag welk toestel voor ons op een bepaald moment de beste prijs-kwaliteitsverhouding biedt. Het maakt ons niks uit of je een Kettler, Life Fitness, Tunturi of een ander merk aankoopt. We willen vooral dat jij tevreden bent over je keuze en helpen je graag in je beslissingsproces.