Waarom investeren in een roeitrainer?

2.12.2021
investeren in een roeitrainer

Wie op zoek is naar een fitnesstoestel voor thuis waarmee je zowel conditie als spieren opbouwt, moet zeker een roeitrainer overwegen. Vandaag zijn die toestellen opmerkelijk stil en worden er trainers van professionele kwaliteit aan een aantrekkelijke prijs op de markt gebracht, ideaal voor de thuisfitness. Maar waarom een roeitrainer kopen?

Voordelen van roeitrainers

Een roeitrainer is een van de meest populaire toestellen voor de thuisfitness. Het is de ideale partner voor een complete work-out. Want naast het opbouwen van je algemene conditie haal je hiermee ook de perfectie spiertraining in huis.

Werkelijk al jouw spieren worden hier aan het werk gezet. Dat is goed nieuws voor wie wil werken aan een strak lichaam. Met een training op een roeitrainer verbrand je al gauw 500 tot 1000 Kcal per uur. Dat hangt natuurlijk af van je lichaamsbouw en de intensiteit waarmee je roeit, maar het is een stuk meer dan bij heel wat andere trainingen.

Bovendien worden roeitrainers nu ook gebouwd in verbluffend design. Kijk bijvoorbeeld eens naar de DC Athletics Potomac Regatta. Een toestel van oerdegelijke kwaliteit, gebouwd in hout. Dat maakt de Regatta niet alleen kwalitatief, hij is ook nog eens een meerwaarde in elk interieur. Wil je de roeitrainer na de work-out opbergen? Dankzij het handige inklapsysteem zet je hem zo in de kast.

Roeitrainers voor thuis

Nog een belangrijke eigenschap van de Potomac Regatta is dat hij watergeremd is. Dat zorgt voor een extra stabiel toestel en voor een vloeiende roeibeweging. Op zo’n toestel kan je lange trainingen houden zonder je gewrichten teveel te belasten.

Dag geldt ook voor de DC Athletics Club Rower 3.0. Ook deze roeitrainer is water afgeremd. Het perfecte toestel voor intensieve trainingen aan een aantrekkelijke prijs! Met de Club Rower 3.0 beleeft zowel de beginnende als de ervaren sporter gegarandeerd urenlang comfortabel trainingsplezier.

En tenslotte stellen we ook graag de BH Cardiff R370 roeitrainer aan je voor. Een watergeremde roeitrainer aan een onklopbare prijs. Dit toestel is opmerkelijk stabiel, terwijl het toch compact is. Dankzij de ingebouwde transportwieltjes berg je hem in no-time op.

Ontdek onze beste roeitrainers

Wil je investeren in een roeitrainer, dan vind je allergrootste keuze bij Fitnessking. Wij hebben de grootste toonzaal in fitnessapparatuur voor thuis in de hele Benelux. Bij ons kom je de toestellen uitgebreid en vrijblijvend testen. Wij geven je advies op maat, leveren en installeren de apparaten bij je thuis en hebben een eigen servicedienst voor onderhoud en herstellingen.