18 juni 2020

Must-have fitnesstoestellen voor thuis

Dat thuis sporten bijzonder veel voordelen heeft, daar hoeven we niemand van te overtuigen. Thuis fitnessen doe je zonder pottenkijkers, in je eigen omgeving, wanneer jij wil en op je eigen tempo. Je hoeft geen rekening te houden met de openingsuren van de sportclub, met duisternis of met slecht weer. Maar wat zijn nu echt de must have fitnesstoestellen voor thuis waarmee je alles uit je work-out haalt? Dat vertellen we je in dit blogbericht.

Een hometrainer in huis

Heel wat mensen kopen een hometrainer voor thuis. Dat is een verstandige keuze, want een hometrainer is het perfecte fitnesstoestel om regelmatig in beweging te blijven. Overweeg je de aankoop van zo’n toestel, dan is het belangrijk dat je een type kiest dat bij jouw verwachtingen past.

Tunturi Performance E50 hometrainerZo hebben vermogen en stabiliteit een grote invloed op je trainingservaring. En als je andere huisgenoten in de buurt zijn, dan is een extra stille motor ook mooi meegenomen. Een mooi basistoestel voor de thuisfitness is de Tunturi Performance E50. Een helder 5,5 inch LCD-display, 20 trainingsprogramma’s en makkelijk te connecteren met verschillende apps. Kortom: een super degelijk kwaliteitstoestel van het Finse merk Tunturi aan een heel aantrekkelijke prijs. Bekijk ook zeker onze andere Tunturi hometrainers.


 

 

 

 

DC Athletics Ergo Pro 3 hometrainerEen andere must-have hometrainer voor thuis is de DC Athletics Ergo Pro 3. DC Athletics is een Amerikaans topmerk dat nu ook in België beschikbaar is. Het toestel blinkt uit in comfort en ergonomie. Denk maar aan de uiterst lage opstap of het unieke stuur. Deze degelijke hometrainers staan voor jarenlang sportplezier in je eigen thuisfitness!


 

 

 

 

Een loopband voor een complete workout

Wil je nog verder gaan een zoek je een must have fitnesstoestel voor een volledige work-out, dan is een loopband kopen voor thuis echt iets voor jou! Geen enkel ander toestel voor de thuisfitness biedt zoveel mogelijkheden. Van rustig wandelen tot lange, intensieve duurlopen, een loopband mag bij de thuissporter niet ontbreken.

Net als bij een hometrainer bepalen de mogelijkheden van de sportcomputer en de stabiliteit grotendeels het trainingscomfort van de loopband. Maar bij een loopband hebben de breedte en het dempend vermogen van het loopvlak ook een invloed. Wil je het maximum uit je training halen? Dan kijk je best ook naar het motor-vermogen, de maximale snelheid en het hellingspercentage van het toestel.

DC Athletics Performance 5.0 loopbandDe DC Athletics Performance 5.0 is zo’n must have loopband die sporters van alle niveaus zal plezieren. Een sterke, stille motor, een maximale snelheid van wel 20 km/h, een stijgingsgraad tot 15%, eigenlijk heeft deze loopband alles wat de veeleisende sporter verwacht. Eindelijk ook een professioneel toestel dat betaalbaar is voor de thuisfitness.


 

 

 

 

DC Athletics Smart Fold 3.0 loopband

Maar ook de DC Athletics Smart Fold 3.0 is zo’n topper voor de thuisfitness. Deze loopband heeft alle kwaliteiten die je van DC Athletics mag verwachten en is daarbij – zoals de naam het zegt – snel en makkelijk te vouwen en op te bergen.


 

 

 

Wil je meer weten over de must have fitnesstoestellen voor thuis? Kom je graag eens testen? Dan ben je meer dan welkom in onze grote showroom waar deze en nog veel meer toestellen voor je klaarstaan.