SPRING DEALS BIJ FITNESSKING!

Beste indoor-cycling-fiets 2024

28.04.2024
Beste Indoor Cycling Fiets 2024

Een indoor-cycling-fiets is ideaal om thuis intensieve duurtrainingen af te werken. Het is de perfecte compagnon om je weerstand te vergroten zonder dat je jouw spieren en gewrichten al te veel gaat belasten. Ben je op zoek naar een goede indoor-cycling-fiets? Dit is alvast onze top 5 indoor-cycling-fietsen 2024.

Beste indoor-cycling-fietsen voor jou geselecteerd

Het is belangrijk dat je een indoor-cycling-fiets kiest die bij jou past. Daarom geven wij je graag onze top 5 indoor-cycling-fietsen mee om je op weg te helpen. Heb je na deze top 5 nog vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Wij bij Fitnessking helpen je graag verder met onze expertise.

Flow Fitness DSB 600i

Flow Fitness DSB 600i

De Flow Fitness DSB600i biedt een dynamische indoor fietservaring met een zwaar vliegwiel van 20 kg voor soepele prestaties en een geruisloze fietsbeleving. Met 19 trainingsprogramma’s en connectiviteit met populaire fietsapps via Bluetooth, biedt deze speed bike alles wat je nodig hebt voor zowel intensieve als ontspannen trainingen. Pas hem aan naar wens met het ergonomische ontwerp en geniet van comfort en veelzijdigheid tijdens je workout. Bovendien krijg je bij jouw aankoop een maand gratis toegang tot CycleMasters, de virtuele spinningspecialist die je via dagelijkse trainingen verbindt met het avontuur van de meest schilderachtige routes en opzwepende studio workouts.


DC Athletics Cannibal Sven Nys

Verleg je sportieve grenzen met de DC Athletics Cannibal Sven Nys indoor-cycling-fiets. Deze hoogwaardig ontworpen fiets biedt aanpassing voor elke lichaamstype, geavanceerde prestatie-tracking via een LED-display en een uniek tijdritstuur voor een authentieke race-ervaring. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een uitmuntende, duurzame en comfortabele fiets voor thuisgebruik. Ook hier profiteer je van een maand gratis sporten met CycleMasters.

 

 


Life Fitness IC2

Life Fitness IC2

Ontdek de perfecte synergie tussen technologie en fietstraining met de Life Fitness IC2 indoor fiets. Dit model uit de befaamde Cybex series biedt je een soepele en stille rit dankzij de geavanceerde Poly-V aandrijving en het omtrekverzwaarde vliegwiel van 10,5 kg. Ervaar optimaal comfort en prestaties, of je nu een doorgewinterde wielrenner bent of gewoon houdt van een fitnessuitdaging. De dubbelzijdige SPD-pedalen vergemakkelijken de overstap van je dagelijkse sportschoenen naar professionele fietsschoenen. Hou de prestaties van je workouts bij met de ANT+ Console en geniet van robuuste duurzaamheid en een uitzonderlijke fietservaring.

 


Bowflex VeloCore

De revolutionaire Bowflex VeloCore is een buitengewone indoor cycling fiets die beweging naar een nieuw niveau tilt! Met de unieke leunmodus simuleer je de natuurlijke zijwaartse beweging van buitenfietsen en activeer je belangrijke spieren in je core. Of je nu aan je conditie werkt of je spierkracht wil boosten, de VeloCore biedt een compleet nieuwe uitdaging. Kies tussen een 16″ of 22″ console waarop je jouw favoriete series op Netflix, Disney+ en meer kan volgen terwijl je traint. Verbind eenvoudig met de Peloton® en Zwift® apps voor extra workout inspiratie. Bonus: je ontvangt 1 maand gratis CycleMasters om een vliegende start te maken.


Zycle Z-Bike Smartbike 2.0

Ontdek de ultieme fietservaring met de Zycle Z-Bike Smartbike 2.0, jouw geavanceerde trainingsmaatje die technologie en flexibiliteit naadloos combineert. Of je nu een renner of een enthousiaste fietsliefhebber bent, deze smartbike is aanpasbaar aan jouw wensen. Profiteer van gratis proefcoupons voor allerlei fietsensimulatoren en duik diep in je trainingsdata met de nieuwe Zycle app. Je trainingen naar een hoger niveau tillen wordt eenvoudig dankzij de compatibiliteit met Zwift.

 

 


Bezoek onze showroom

Bij Fitnessking helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Op die manier beleef jij jaren plezier aan jouw indoor-cycling-fiets. Bekijk ons online aanbod cardio fitnesstoestellen of kom langs in de grootste fitnesstoonzaal van de Benelux en kom één van deze toestellen zelf testen.

https://vimeo.com/556116987