Beste loopbanden 2024

23.01.2024
Beste loopbanden 2024 Beste toestellen 2024

Een loopband is nog steeds één van de populairste toestellen voor de thuisfitness. Beginners, gevorderden en topsporters kunnen gemakkelijk work-outs op maat afwerken op dit veelzijdig toestel. In deze blog geven wij graag onze beste loopbanden 2024 mee. Zoek je de ideale loopband op jouw maat? Neem dan zeker contact op met onze experts voor alle informatie en advies.

Beste loopbanden 2024 voor jou

Een loopband kiezen voor thuis is zeker uitdagend, want het aanbod is groot. Er zijn wel enkele zaken die je vooraf kan bepalen om het juiste toestel te kiezen. Informeer je zeker grondig voor je een toestel kiest. Dit is alvast onze top 5 loopbanden van topkwaliteit, maar toch betaalbaar voor jouw home gym.

BH Fitness RS900 TFT

De BH Fitness RS900 TFT loopband biedt een uitstekende combinatie van prestaties en comfort, dankzij de krachtige 4 pk motor die snelheden tot 22 km/u bereikt en de geavanceerde connectiviteitsopties met het SmartFocus-systeem. Met een 16″ touchscreen, 32 trainingsprogramma’s, en compatibiliteit met apps zoals Zwift en Kinomap, is deze loopband ideaal voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik.


DC Athletics Start 2 Run

Beste loopbanden 2022: DC Athletics Start 2 Run loopbandDe naam zegt het zelf: Deze DC Athletics Start 2 Run is zeer geschikt voor beginnende lopers. Maar ook gevorderde lopers komen zeker aan hun trekken met deze makkelijk op te bergen loopband. Je kan de loopband koppelen aan de populaire Start 2 run app waarmee je op je eigen tempo kan opbouwen. Bovendien is deze loopband uitgerust met een ijzersterke 3 PK motor en een ultra zachte demping.


Christopeit TM5000s

De Christopeit TM 5000S loopband biedt een ruime loopoppervlakte en een maximale snelheid van 22 km/u, ideaal voor intensieve trainingen. Met zijn gebruiksvriendelijke touchscreen en verschillende trainingsprogramma’s, zorgt deze loopband voor een veelzijdige en comfortabele fitnesservaring thuis. Deze kan je ook verbinden met Zwift en Kinomap.


DC Athletics Performance 1.0

De Performance-loopbanden van DC Athletics hebben een uitstekende reputatie. Recent is de 1.0 gelanceerd en het is een absoluut topmodel voor wandelaars of joggers. Beginnende lopers die houden van intensieve trainingen hebben zeker hun loopband gevonden. De DC ATHLETICS PERFORMANCE 1.0 combineert een goede demping met een compacte uitvoering. Daarnaast beschikt hij over een duidelijke display en verschillende programma’s.


Tunturi Performance T60

Tunturi T60 loopbandDe T60 van Tunturi is de meest succesvolle loopband van de voorbije jaren. Tunturi is het oudste fitnessmerk ter wereld en heeft vooral zijn sporen verdiend in de kine-wereld. Met een geluidsarme 5 pk motor en snelheden die variëren van 0,8 tot 20 km/u is de Tunturi Performance T60 Loopband een krachtig fitnessapparaat die je blijft uitdagen. Met maar liefst 44 programma’s, 15 hellingshoeken en vele handige extra’s is de T60 een loopband die het beste in jouw thuistraining naar boven haalt. Daarenboven zijn deze Tunturi loopbanden ook zeer competitief geprijsd.

 


Bezoek onze showroom of bestel online

Bij Fitnessking helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Op die manier beleef jij jaren plezier aan jouw loopband. Bekijk ons online aanbod cardio fitnesstoestellen of kom langs in de grootste fitnesstoonzaal van de Benelux en kom één van deze toestellen zelf testen.

FitnessKing staat garant voor een uitstekende service, snelle levering en een ruim aanbod van diverse topmerken.