Resultaat 1–12 van de 27 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 27 resultaten wordt getoond

Loopband kopen? Ruime keuze bij Fitnessking!

Je wil een loopband kopen om effectief aan je conditie te werken? Veel mensen kiezen voor joggen en rennen. En terecht! De loopband is één van de populairste fitnesstoestellen in de gym. Maar tegenwoordig nemen steeds meer mensen een elektrische loopband voor thuis.

Waarom een eigen loopband kopen?

Joggen in de natuur is het leukste wat er bestaat. Woon je in het centrum van een drukke stad, dan kan je je afvragen of joggen in de ‘frisse’ buitenlucht nog zo gezond is. En als het donker is of slecht weer, is het lang niet meer zo fijn (of veilig) om buiten te rennen. Heb je een eigen fitness loopband voor thuis, dan kan je joggen wanneer je maar wil! En je bent ook niet meer afhankelijk van de openingsuren van je fitness.

Let wel, op een loopband fitness je toch net iets anders dan gewoon op de weg, omdat je spieren anders worden belast. Soms kan dit even wat aanpassing vergen. Heb je gevoelige botten en gewrichten, dan is een toestel met lage hardheid en extra impact-absorberende loopmatten aangewezen.

De meest geschikte loopband kopen?

Er zijn veel topmerken die een loopband voor thuis in hun assortiment hebben opgenomen. Afhankelijk van hoe intensief je van de loopband gebruik wil maken, kan je kiezen uit verschillende modellen in uiteenlopende prijscategorieën. Bij Fitnessking helpen we je graag een goede keuze maken.

Een goede elektrische loopband herken je aan een breed en comfortabel loopvlak. Nog een vereiste is dat de motor van topkwaliteit is. Dit bepaalt niet alleen de kracht, maar ook de levensduur van een loopband elektrisch aangedreven. Eveneens belangrijk is het frame. Het spreekt voor zich dat hoe zwaarder het frame, hoe stabieler de loopband electrisch is. Je verplaatst het toestel dan wel minder gemakkelijk.

Over voldoende ruimte beschikken in je huis voor een loopband, is sowieso een aandachtspunt! Let dus goed op de grootte van het apparaat. Het is niet leuk om je loopoefening te moeten starten met het zeulen en verslepen van het toestel. Tot slot kan je de loopbeleving nog boeiender maken met een loopband voor thuis, voorzien van tal van extra’s, zoals een monitor en een scala aan trainingsprogramma’s.

Doe jij jouw workout liever op een ander toestel? Bekijk dan zeker ons grote aanbod crosstrainers, hometrainers of roeitrainers!

Twijfel? Kom alles testen in onze showroom!

Wil je meer weten over de fitnesstoestellen van Fitnessking? In onze showroom staan ruim 200 toestellen die je kan testen. Bel of mail ons, wij helpen je graag verder!
Adidas
Kettler
Reebok