Gratis verzending boven €50! Eigen installatiedienst! 4,9/5 uit meer dan 650 reviews!

Fitness winkel Leuven

Een fitness winkel Leuven nodig? Dan is Fitnessking zeker wat jij zoekt. Wij hebben de grootste thuisfitness toonzaal van de hele Benelux, in de buurt van Leuven. Thuis sporten wanneer jij het wil, op jouw eigen toestel. Van professioneel advies bij je aankoop tot een uitstekende service na verkoop, dat is waar Fitnessking voor staat.

Fitnessmateriaal voor thuis

Thuis sporten is de laatste jaren bijzonder populair want je doet het op het moment dat het jou best uitkomt,  in je eigen vertrouwde omgeving en zonder rekening te moeten houden met de openingsuren van het fitnesscenter. Niet te verwonderen dus dat iedereen aan het thuissporten slaat.

Met die groeiende populariteit kwamen er echter ook toestellen op de markt die niet aan de hoogste normen voor kwaliteit voldoen. Met Fitnessking krijg je thuis hetzelfde professionele trainingsgevoel als in de sportclub. Bij ons vind je fitnesstoestellen van topkwaliteit aan een voordelige prijs.

Online fitness shop

Naast onze fysieke winkel vind je ons volledige aanbod ook in de Fitnessking online fitness shop, waar je uiteraard 24/7 terecht kan. Heb je graag wat extra advies bij ons online aanbod aan loopbandenhometrainerscrosstrainersspinningfietsenroeitrainersHIT fitnesstoestellenligfietsenkrachtstations en alle accessoires? Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle informatie.

De grootste toonzaal voor de thuisfitness van de Benelux, in de buurt van Leuven én het ruimste online aanbod, dat vind je enkel bij Fitnessking. Start vandaag nog met sporten en ontdek onze top fitnesstoestellen voor thuis, van de grootste merken.

Bovendien kan je bij ons terecht voor een uitstekende service na verkoop. Wij hebben een eigen serviceteam dat instaat voor het onderhoud en de herstellingen aan de toestellen. Zo leveren we je een totaalservice in advies, verkoop en onderhoud voor je hele thuisfitness.

Crosstrainers

Fitness winkel Leuven

Het juiste toestel voor thuis kiezen is niet zo eenvoudig. Er zijn wel wat zaken om rekening mee te houden, zoals:

  • Je eigen doelstelling
  • Jouw lichaamsbouw, spieren en gewrichten
  • Hoeveel plaats je hebt voor je thuisfitness

Fitnessking helpt je graag het juiste toestel kiezen. In onze fitness winkel bij Leuven vind je een team van professionals om jou te helpen, zodat je op de beste manier alles uit je work-out kan halen.

En we hebben de grootste fitness showroom van de Benelux, met meer dan 250 toestellen opgesteld die je vrijblijvend kan komen testen. Onze fitness shop in Dendermonde, niet ver van Leuven, verwelkomt je graag tijdens de openingsuren of op afspraak.

Spinningfietsen