Fitnesstoestellen

“Fit en gezond”… dit zijn de sleutelwoorden voor een lang en goed leven. De fitnesscentra doen goede zaken. Maar er zijn ook steeds meer mensen die ervoor kiezen om op een goed niveau thuis te fitnessen. Wil je een fitnesstoestel kopen? Bezoek daarom eerst Fitnessking! Ruim aanbod aan fitnesstoestellen voor zowel kracht als cardio.

Populair:

Producten filteren

Sorteren Op:

Filter Producten

Resultaat 1–15 van de 42 resultaten wordt getoond

  • 30 Dagen gratis terugsturen
  • Betaal achteraf of in termijnen
  • Fysieke winkel in Dendermonde

Fitnesstoestel kopen? Ruime keuze bij Fitnessking!

Waarom thuis fitnessen?

Een abonnement bij de fitness kan behoorlijk prijzig zijn. Als je een fanatiek bezoeker van de gym bent, heb je de aankoop van je eigen fitness toestel(len) voor thuis er al gauw uit.

Maar ook voor minder fanatieke sporters, kan het hebben van een eigen fitnestoestel de drempel verlagen om te sporten. Je hoeft er niet meer de deur voor uit en kan gewoon in het comfort en de privé van je eigen thuis aan je conditie werken.

Bijkomende voordelen van het hebben van je eigen fitness: je hangt niet vast aan openingsuren, hoeft niet te wachten voor een specifiek fitnes toestel en je kiest volledig zelf je vorm van afleiding tijdens het sporten (muziek, televisie,…).

Ruime keuze in fitness toestellen voor thuis

Wil je gewoon thuis je conditie op peil houden of echt intensief je volledige fitnesstraining kunnen doen? Dit is een belangrijke overweging die je moet maken, als je één of meerdere fitnestoestellen wilt aankopen.

Fitnesstoestellen voor thuis heb je in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Als je echt intensief en regelmatig thuis wilt sporten, dan zijn hoogwaardige fitnes toestellen met uitgebreide functies en een scala aan sportprogramma’s echt wel aan jou besteed. Voor de minder fanatieke thuissporter, volstaan minder uitgebreide en minder dure toestellen.

Welk fitnesstoestel past het beste bij jou?

Wanneer je een fitnesstoestel voor thuis zoekt, heb je tegenwoordig een divers en uitgebreid aanbod om uit te kiezen. Heb jij je zinnen gezet op een loopband, trilplaat of roeitrainer? Ken jij het verschil tussen een hometrainer, crosstrainer, spinningfiets of ligfiets? Wil jij weten welk apparaat jou de training geeft, die jij wenst?

FAQ