Het belang van sporten op het werk – Bedrijfsfitness

2.02.2023
5min
bedrijfsfitness

Het belang van sporten op het werk

Het handhaven van een gezonde levensstijl en het zorgen voor uw fysieke en mentale welzijn is cruciaal voor een productief en gelukkig leven. Helaas maken onze zittende kantoorbanen het voor velen van ons moeilijk om lichaamsbeweging in onze dagelijkse routine op te nemen. Lichaamsbeweging op de werkplek kan echter tal van voordelen hebben voor zowel het de werknemer als de organisatie.

Voordelen voor de werknemer

Fitness opnemen in uw werkdag heeft verschillende voordelen voor de gezondheid. Regelmatige lichaamsbeweging kan u helpen een gezond gewicht te behouden, het risico op chronische ziekten te verminderen, uw stemming te verbeteren en uw energieniveau te verhogen. Lichaamsbeweging kan u ook helpen om de hele dag geconcentreerd en productief te blijven, zodat u uw werk optimaal kunt uitvoeren.

Voordelen voor de organisatie

Naast de voordelen voor de werknemer kan fitness op het werk ook voordelen opleveren voor de organisatie. Studies hebben aangetoond dat fysieke activiteit op het werk de productiviteit kan verhogen, het moraal van de werknemers kan verbeteren en het risico op ziekteverzuim kan verminderen. Een gezonder en actiever personeelsbestand kan ook leiden tot lagere kosten voor de gezondheidszorg, waardoor het een slimme investering voor de toekomst is.

Fitnessking als partner voor je bedrijfsfitness

Omdat het soms moeilijk in te beelden is hoe een ruimte er zal uitzien, maken we voor jou een 3D-ontwerp op maat. Op basis van je grondplan en jouw wensen kan je een virtueel beeld krijgen van de ruimte en de toestellen.

We werken tot in de kleinste details zodat je een zo realistisch mogelijk beeld krijgt. Je krijgt van ons een 2D- en 3D tekening plus ook een 3D video. Die kan je dan nakijken en ons feedback geven zodat we dit kunnen bijsturen naar jouw wensen.

We adviseren je dus van A tot Z. We hebben verschillende toestellen alsook vloertegels, rags/rigs. Daarbij doen we dus alles zelf met ons eigen serviceteam. Onze vakmannen gaan zeer zorgvuldig te werk en zorgen voor een perfecte afwerking van je bedrijfsgym.

Ook fiscaal interessant

Ook betreffende de financiering van de fitness zijn er interessante voordelen. Je kan dit volledig fiscaal inbrengen en met onze vaste leasingpartner kan dit ook maandelijks afgelost worden. Een WIN-WIN dus.

 

Stuur gerust een mailtje naar [email protected]