Fitnesstoestellen voor vakantieparken en campings 

Fitnessking verkoopt kwalitatieve fitnesstoestellen ideaal voor de inrichting van een fitnessruimte voor vakantieparken of een fitness op een luxueuze camping. Wij hebben een ruim aanbod van cardio- tot kracht fintnesstoestellen.  Bij ons krijgt elk project een persoonlijke aanpak. Onze projectmanagers werken zeer nauw met je samen om geven advies op maat. Wij gaan altijd te werk volgens ons gericht stappenplan:  
  1. Kennismaking en bespreking van de wensen, ter plaatse of digitaal
  2. Ontwerpen van een 3D-plan
  3. Bespreking en bijsturen van het plan in samenspraak met jou
  4. Finale 3D plan maken
  5. Datum inplannen voor montage en levering
  6. Inrichten van de ruimte en plaatsen toestellen
  7. Uitleg van de werking en onderhoud van toestellen
  8. Permanente helpdesk met snelle communicatie

Fitnesstoestellen in vakantieparken of campings

Vakantiegasten willen ook tijdens hun reis de routine van hun sport en trainingen aanhouden. Het is dan ook een waardevolle troef als je als camping of vakantiepark een fitnessruimte kan aanbieden. Door te investeren in professionele fitnessapparatuur zoals een loopband of een crosstrainer wek je zonder twijfel de interesse van heel wat vakantiegangers.  

Geloof ons: sporters waarderen de mogelijkheid om ook op vakantie te kunnen sporten en bewegen. En gasten die tevreden zijn over de fitnessuitrusting, blijven langer en komen waarschijnlijk vaker terug.  

Een 3D-ontwerp voor de inrichting van een fitnessruimte op een vakantiedomein

Een fitnessruimte creëren midden op een camping of in een vakantiedomein, het is misschien niet evident. Kan je het jezelf niet echt voor de geest halen? Dat is niet erg, want Fitnessking weet van aanpakken.  

Denk je dat jij de ideale inrichting hebt ontworpen? Hou er dan rekening mee dat het verder gaat dan een eenvoudige hometrainer en wat dumbbells. Sporters verlangen naar een gevarieerde en uitdagende sportsessie. Variatie is dus het sleutelbegrip in het ontwerp van de fitnessruimte. Daarom integreer je best cardioapparatuur zoals crosstrainers en loopbanden, maar ook krachttoestellen zoals trainingsbanken of power towers.  

Je voelt het al aankomen: er is een specifieke inrichting nodig om dat alles op een efficiënte manier te plaatsen. Daarom maken wij voor jou een 3D-ontwerp op, gebaseerd op een grondplan van je domein. Zo krijg jij een virtueel beeld van de ruimte en de toestellen 

Onze plannen gaan tot in de kleinste details. Wij werken bovendien een 3D-video uit. Wij staan vervolgens open voor jouw feedback en sturen de plannen bij naar jouw wensen. En dat alles vrijblijvend 

Een professionele fitness inrichten met de  service en expertise van Fitnessking 

Overweeg je om een uitgebreide fitnessruimte te installeren op je camping of in je vakantiepark? Fitnessking is een betrouwbare en professionele partner voor jouw plannen. Onze jarenlange ervaring in de sector garandeert een uitstekende vakkennis over de toestellen en inzicht over de indeling van de ruimtes.  

Onze specialisten volgen regelmatig de nodige opleidingen en bijscholingen, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen op de markt. Dat gaat van technische expertise tot de nieuwste ontwikkelingen in de sport.  

Heb je vragen of opmerkingen over onze diensten? Aarzel niet om ons te contacteren. 

Veelgestelde vragen

Waarom is een fitness zo belangrijk voor campings of vakantieparken?

Sporten en bewegen is geen luxe, wel een noodzaak dat maakt dat een fitness zo belangrijk is op een camping of vakantiepark. Mensen worden zich steeds meer bewust van hun gezondheid, en dat houdt ook voldoende beweging in. Gasten willen daarom ook op vakantie hun goede gewoontes verderzetten.  

Een goed uitgeruste fitnessruimte is hierbij de gemakkelijkste en meest toegankelijke manier om aan het sporten te blijven. Vakantiegangers zullen dan ook sneller geneigd zijn een tripje te boeken naar een plaats waar professionele fitnessapparatuur aanwezig is. Professioneel, dat garanderen we alvast met onze toestellen van Fitnessking.  

Hoe onderhoud ik mijn fitnesstoestellen op een camping of in een vakantiepark?

Om de kwaliteit en levensduur, en ook de veiligheid, van de fitnesstoestellen te garanderen, is een goed onderhoud van jouw fitnesstoestellen cruciaal op de camping of in het vakantiepark. Maak ze daarom regelmatig schoon zodat vlekken, zweet en ander vuil verwijderd worden.  

Controleer de toestellen bovendien regelmatig op slijtage en schade. Tijdige reparaties zijn hierbij belangrijk.  

Stel een consequent onderhoudsschema op. Zorg er natuurlijk voor dat je personeel weet hoe ze de toestellen moeten onderhouden. Dat garandeert de veiligheid van de apparatuur voor je sportieve gasten.  

Je kan het onderhoud van de toestellen altijd aan ons uitbesteden. Onze kennis zorgt ervoor dat de toestellen op de correcte manier worden behandeld.