Fitness inrichten in zorgcentra

Fitnessking verkoopt ook fitnessapparaten voor professionals, zoals fitnessclubs, sporthallen, sportclubs, hotels en bedrijven met een eigen fitnessruimte. Ook topkinesisten, sportartsen en podologen vertrouwen op Fitnessking. Elk project heeft een persoonlijke aanpak en advies nodig, daarom gaan onze projectmanagers zeer nauw met je samenwerken. Hoe gaan we precies tewerk?
  1. Kennismaking en bespreking van de wensen, ter plaatse of digitaal
  2. Ontwerpen van een 3D-plan
  3. Bespreking en bijsturen van het plan in samenspraak met jou
  4. Finale 3D plan maken
  5. Datum inplannen voor montage en levering
  6. Inrichten van de ruimte en plaatsen toestellen
  7. Uitleg van de werking en onderhoud van toestellen
  8. Permanente helpdesk met snelle communicatie
Download de professionele catalogus

Fitnessruimte voor revalidatie

Een fitnessruimte is niet meer weg te denken in een zorginstelling. Voor bewoners van rusthuizen en patiënten uit ziekenhuizen of revalidatiecentra is het uiteraard belangrijk om een ruimte te voorzien die hen helpt bewegen of revalideren.

Zeker ouderen bewegen veel te weinig. Meer bewegen kan op termijn zorgen voor een betere fysiek, betere nachtrust en hogere kwaliteit van leven. Dit zijn niet te onderschatten voordelen die je zorginstelling kan helpen om een nog betere service te bieden.

Ook revalidatiecentra en ziekenhuizen hebben nood aan geschikte toestellen en accessoires om de revalidatie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Voor sommige toestellen zijn speciale pedalen nodig of aangepaste rails om de nodige ondersteuning te kunnen bieden. We stellen je graag ons revalidatieassortiment voor.

Juiste keuze fitnesstoestellen

Bij Fitnessking hebben we al tal van zorgcentra helpen inrichten. Telkens gaan we samen met jou kijken wat de wensen zijn, zowel van jou als de patiënt. Daarnaast zorgen we binnen het voorziene budget voor de meest optimale invulling van de ruimte.

Ook na de realisatie van het project zijn we er nog steeds om jullie te helpen bij mogelijke problemen of vragen. We zorgen ook voor een opleiding zodat je collega’s weten hoe ze met de toestellen overweg moeten en alles zo veilig mogelijk voor de patiënt kan verlopen.

Fitnessruimte zorgcentra: 3D-ontwerp

Omdat het soms moeilijk in te beelden is hoe een ruimte er zal uitzien, maken we voor jou een 3D-ontwerp op maat. Op basis van je grondplan en jouw wensen kan je een virtueel beeld krijgen van de ruimte en de toestellen.

We werken tot in de kleinste details zodat je een zo realistisch mogelijk beeld krijgt. Je krijgt van ons een 2D- en 3D tekening plus ook een 3D video. Die kan je dan nakijken en ons feedback geven zodat we dit kunnen bijsturen naar jouw wensen.

Dit alles is zonder meerprijs en volledig vrijblijvend. We doen dit met plezier!