Sportclub inrichten

Fitnessking verkoopt ook fitnesstoestellen voor professionals, zoals fitnessclubs, sporthallen, sportclubs, hotels en bedrijven met een eigen fitnessruimte. Ook topkinesisten, sportartsen en podologen vertrouwen op Fitnessking. Elk project heeft een persoonlijke aanpak en advies nodig, daarom gaan onze projectmanagers zeer nauw met je samenwerken. Hoe gaan we precies tewerk?
 1. Kennismaking en bespreking van de wensen, ter plaatse of digitaal
 2. Ontwerpen van een 3D-plan
 3. Bespreking en bijsturen van het plan in samenspraak met jou
 4. Finale 3D plan maken
 5. Datum inplannen voor montage en levering
 6. Inrichten van de ruimte en plaatsen toestellen
 7. Uitleg van de werking en onderhoud van toestellen
 8. Permanente helpdesk met snelle communicatie
Download de professionele catalogus

Fitness in jouw sportclub

Een eigen fitnessruimte kan een groot voordeel zijn voor elke sportclub, zowel voor leden, trainers en natuurlijk de sportclub zelf. De drempel om na je training nog naar de fitnessruimte te gaan is veel kleiner en zal dus voor verbeterde sportprestaties zorgen.

Daarnaast heeft de trainer een betere controle op de training van de atleet. Men kan bijvoorbeeld beter bijhouden welke spiergroepen meer aandacht nodig hebben of hoe goed iemand zijn oefening uitvoert.

De sportclub zelf kan op zijn beurt een nog breder gamma aanbieden en de sporter beter ondersteunen in zijn of haar trainingen. Het kan ook helpen om nieuwe leden aan te trekken en bestaande te behouden.

Een ontwerp op maat

Fitnessking heeft ervaring bij het inrichten van fitnessruimtes, ook voor sportclubs. We hebben de volledige inrichting gedaan van Hockeyclub Gantoise en zijn partner van Club Brugge. Samen met jouw informatie kunnen we een mooi ontwerp en inrichting voorstellen, alles binnen je vooropgestelde budget.

Een gym voor een hockeyclub zal er anders uitzien dan deze voor een voetbalclub. Onze persoonlijk aanpak helpt om de visie van de club ook in de gym te vertalen. Wil de clubkleuren ergens verwerken of je logo centraal in beeld krijgen, alles is mogelijk. We staan in oor het totale plaatje.

sportclub
 • bedrijfsfitness

  Nr. 1 in cardio - en krachtapparatuur

 • Snelle levering

 • bedrijfsfitness

  Montagedienst beschikbaar

 • Eigen serviceteam

 • 4.9/5 op Google (500+reviews)

Fitnessruimte sportclubs: 3D-ontwerp

Omdat het soms moeilijk in te beelden is hoe een ruimte er zal uitzien, maken we voor jou een 3D-ontwerp op maat. Op basis van je grondplan en jouw wensen kan je een virtueel beeld krijgen van de ruimte en de toestellen.

We werken tot in de kleinste details zodat je een zo realistisch mogelijk beeld krijgt. Je krijgt van ons een 2D- en 3D tekening plus ook een 3D video. Die kan je dan nakijken en ons feedback geven zodat we dit kunnen bijsturen naar jouw wensen.

Dit alles is zonder meerprijs en volledig vrijblijvend. We doen dit met plezier!