Resultaat 1–12 van de 34 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 34 resultaten wordt getoond

Hometrainer kopen? Bij Fitnessking vind je het model dat je zoekt!

Een hometrainer is één van de bekendste fitnesstoestellen voor thuisgebruik. Zowel jonge als oude, beginnende als vergevorderde sporters kunnen een hometrainer kopen om op een gemakkelijke en relatief goedkope manier aan effectieve cardiotraining doen.

Hometrainer fitness: geen excuus meer!

Fietsen is een heerlijke manier om te sporten: je verbrandt vet, je doorbloeding verbetert en je bouwt tegelijkertijd aan je conditie. Met een hometrainer fiets je letterlijk binnen, dus slecht weer buiten is dan geen excuus meer om niet te sporten!

Iedereen die kan fietsen, kan dus ook sporten. Voor mensen met rugproblemen zijn zelfs speciale hometrainers ontworpen, waarbij je comfortabel zit, als in een zetel.

Hoe herken je een goede hometrainer?

Wanneer je een home trainer koopt, is het vliegwiel een belangrijk aandachtspunt. Door te trappen zet je het vliegwiel in beweging. Dit kan middels een ketting (zoals bij een fiets) of met een V-snaar. Deze laatste heeft als voordeel dat je minder lawaai produceert tijdens het trainen.

Hoe zwaarder het vliegwiel, hoe vloeiender je trapbeweging wordt. Je kan zelf de zwaarte van je work-out bepalen door de weerstand in te stellen met remblokjes, remband, magneet of inductie.

Ruime keuze aan hometrainers bij Fitnessking

In home trainers is de keuze enorm. Zoek je een toestel om een beetje fit te blijven, of om echt intensief en (semi-)professioneel op te trainen? Wat de beste hometrainer is voor jou, hangt in grote mate af van je wensen en voorkeuren.

Wij hebben binnen ieder budget en voor ieder type sporter een passende fiets hometrainer. Van de rechttoe rechtaan fiets tot de geavanceerde hometrainer met een scala aan functies, trainingsprogramma’s en monitormogelijkheden.

Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder! Of kom eens langs in onze showroom, dan kan je meteen enkele fiets hometrainers uittesten! Of heb jij eigenlijk je zinnen gezet op een loopband of een speedbike? Dan kun je die ook direct komen bewonderen.

Twijfel? Kom alles testen in onze showroom!

Wil je meer weten over de fitnesstoestellen van Fitnessking? In onze showroom staan ruim 200 toestellen die je kan testen. Bel of mail ons, wij helpen je graag verder!
Adidas
Kettler
Reebok