Hometrainers

Fitnessking Hometrainers banner - Flowfitness DHT50 UP hometrainer

Hometrainer nodig? Bij Fitnessking.be vind je het model dat je zoekt

Een hometrainer is één van de bekendste fitnesstoestellen voor thuisgebruik. Zowel jonge als oude, beginnende als vergevorderde sporters kunnen met een home trainer op een makkelijke en relatief goedkope manier een effectieve cardiotraining doen.

Hometrainer fitness: geen excuus meer!

Fietsen is een heerlijke manier om te sporten: je verbrandt vet, je doorbloeding verbetert en je bouwt tegelijkertijd aan je conditie. Met een home trainer fiets je letterlijk binnen, dus slecht weer buiten is dan geen excuus meer om niet te sporten!
Iedereen die kan fietsen, die kan dus sporten. Voor mensen met rugproblemen zijn speciale hometrainers ontworpen, waarbij je comfortabel zit, als in een zetel.

Wanneer je een hometrainer koopt, is het vliegwiel een belangrijk aandachtspunt. Je zet het vliegwiel door te trappen in beweging. Dit kan middels een ketting (zoals bij een fiets) of met een V-snaar. Deze laatste heeft als voordeel dat je minder lawaai produceert tijdens het trainen. Hoe zwaarder het vliegwiel, hoe vloeiender je trapbeweging wordt. Je kan zelf de zwaarte van je work-out bepalen door de weerstand in te stellen met remblokjes, remband, magneet of inductie.

De beste hometrainers vind je bij Fitnessking.be

In home trainers is de keuze enorm. Zoek je een toestel om een beetje fit te blijven, of om echt intensief en (semi-)professioneel op te trainen? Wat de beste hometrainer is voor jou, hangt in grote mate af van je wensen en voorkeuren.

Wij hebben binnen ieder budget en voor ieder type sporter een passende fiets hometrainer. Van de rechttoe rechtaan fiets tot de geavanceerde hometrainer met een scala aan functies, trainingsprogramma’s en monitormogelijkheden. Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder! Of kom eens langs in onze showroom, dan kan je meteen enkele fiets hometrainers uittesten! Of heb jij eigenlijk je zinnen gezet op een loopband of een speedbike? Dan kun je die ook direct komen bewonderen.