15 juli 2021

Beste hometrainers 2021

Een hometrainer is nog steeds één van de populairste toestellen voor de thuisfitness. Het is de perfecte sportpartner om te revalideren, conditie op te bouwen én om dagelijks in beweging te zijn. Fitnessking helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Daarom geven we je alvast onze top 5 beste hometrainers 2021 mee.

Wat is een goede hometrainer voor thuis?

De keuze is groot, dus ga je een hometrainer kiezen voor thuis, dan zijn er wel enkele zaken die bepalen wat voor jou het beste toestel is. We zetten de belangrijkste even op een rij:

  • Wat is je doel? Ga je voor lange duurtrainingen, kies dan een toestel dat heel stabiel is. Zo heb je meer trainingscomfort.
  • Hoeveel ruimte heb je? Kan de hometrainer permanent blijven staan of moet je hem makkelijk kunnen verplaatsen? Kijk in dat laatste geval zeker naar de transportmogelijkheden.
  • Train je alleen of traint heel het gezin? Als er meerdere mensen het toestel gebruiken dan is het instelgemak een belangrijke factor.
  • Wat is je budget? Er bestaan hometrainers in alle prijsklassen; bij Fitnessking informeren we je graag over de beste hometrainer voor jouw budget.

Beste hometrainers voor jou geselecteerd

Om je alvast te helpen bij het maken van je keuze tonen we je graag onze top 5 beste hometrainers 2021. Stuk voor stuk toptoestellen met professionele kwaliteiten, maar betaalbaar voor de thuisfitness. Heb je vragen over één van deze producten of over onze andere modellen? Neem zeker contact met ons op!

DC Athletics Ergo Pro 7

Beste hometrainers: DC Athletics Ergo Pro 7Een makkelijke instap en een hoog trainingscomfort met heel veel mogelijkheden op de ingebouwde sportcomputer, dat is wat je van de DC Athletics Ergo Pro 7 hometrainer mag verwachten. Bovendien is deze hometrainer makkelijk in de stellen waardoor er meerdere mensen comfortabel op kunnen trainen.

Bekijk alle DC Athletics hometrainers.


Kettler Tour 300 ergometer

Beste hometrainers 2021: Kettler Tour 300 ergometerKettler is één van de grootste en meest bekende producten van hometrainers. Deze Kettler Tour 300 ergometer hometrainer is een toestel waar zowel de beginnende als de ambitieuze sporter jarenlang plezier aan beleeft. Kortom: het perfecte toestel voor het hele gezin.

Bekijk alle Kettler hometrainers.


DC Athletics Ergo Pro 12

Beste hometrainers: DC Athletics Ergo Pro 12Net als bij de Ergo Pro 7 staan comfort en ergonomie ook bij de DC Athletics Ergo Pro 12 hometrainer voorop. Dit toestel behoort tot de absolute top: geruisloos, V-snaar aandrijving en 40 verschillende weerstanden. Bovendien volg je jouw prestaties vlot op dankzij de handige ingebouwde sportcomputer.


Tunturi Endurance E80 ergometer

Beste hometrainers 2021: Tunturi Endurance E80 ergometerEen hometrainer voor de veeleisende sporter: de Tunturi Endurance E80 ergometer hometrainer. Een stabiel toestel met een ruim TFT-LCD display dat je laat trainen op de locaties die jij wil, dankzij de Kinomap integratie. Een topper!

Bekijk alle Tunturi hometrainers.


DC Athletics GOLF A.C.C.

DC Athletics GOLF A.C.C.Tenslotte nog een DC Athletics hometrainer in onze top 5: de DC Athletics GOLF A.C.C. hometrainer. Het ideale toestel voor wie op zoek is naar een eenvoudige en voordelige hometrainer, zonder in te boeten aan comfort of ergonomie. Hét succesmodel van DC Athletics.


Bezoek onze showroom

Bij Fitnessking helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Op die manier beleef jij jaren plezier aan jouw hometrainer. Bekijk ons online aanbod cardio fitnesstoestellen of kom langs in de grootste fitnesstoonzaal van de Benelux en kom één van deze toestellen zelf testen.