Gratis verzending boven €50! Eigen installatiedienst! 4,9/5 uit meer dan 650 reviews!

Fitness winkel Hasselt

Zoek je een Fitness winkel Hasselt? Dan is Fitnessking de shop die jij zoekt. Wij hebben de grootste thuisfitness toonzaal van de hele Benelux, vlot bereikbaar vanuit Hasselt en 24/7 online. Thuis sporten wanneer jij het wil en op jouw eigen toestel. Van professioneel advies bij je aankoop tot een uitstekende service na verkoop, dat is waar Fitnessking voor staat.

Fitnesstoestel kopen voor thuis

Thuis sporten zit de laatste jaren echt in de lift want je sport op het moment dat het jou best past,  zonder je te verplaatsen en zonder rekening te houden met de openingsuren van de fitnessclub. Niet te verwonderen dus dat iedereen aan het thuissporten slaat.

Maar door die groeiende trend kwamen er echter ook veel toestellen op de markt die niet aan de hedendaagse normen voor kwaliteit voldoen. Met Fitnessking krijg je thuis hetzelfde professionele trainingsgevoel als in de sportclub. Bij ons vind je fitnesstoestellen van topkwaliteit aan een voordelige prijs.

Online fitness shop

Naast onze fysieke winkel vind je ons volledige aanbod ook in de Fitnessking online fitness shop, waar je uiteraard 24/7 terecht kan. Heb je graag wat extra advies bij ons online aanbod aan loopbandenhometrainerscrosstrainersspinningfietsenroeitrainersHIIT fitnesstoestellenligfietsenkrachtstations en alle accessoires? Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle informatie.

De grootste fitness toonzaal van de Benelux, vlot bereikbaar vanuit Hasselt én 24/7 het ruimste online aanbod, dat vind je enkel bij Fitnessking. Start vandaag nog met sporten en ontdek onze top fitnesstoestellen voor thuis, van de grootste merken op de fitness markt.

Bovendien ben je bij ons ook voor een uitstekende service na verkoop aan het juiste adres. Wij hebben ons eigen serviceteam dat het onderhoud en de herstellingen aan de toestellen professioneel aanpakt. Zo leveren we je een totaalservice in advies, verkoop en onderhoud voor je hele thuisfitness.

Crosstrainers

Fitness shop Hasselt

Een toestel voor thuis kiezen is niet zo eenvoudig. Er zijn heel wat zaken om rekening mee te houden, zoals:

  • Je eigen doelstelling
  • Jouw lichaamsbouw, spieren en gewrichten
  • Hoeveel plaats je hebt voor je thuisfitness

Gelukkig is Fitnessking er om je te helpen bij je keuze. In onze fitness winkel vind je een team van professionals die jou adviseren, zodat je op de beste manier alles uit je work-out kan halen.

En we hebben de grootste fitness showroom van de Benelux, met meer dan 250 toestellen opgesteld die je vrijblijvend kan komen testen. Onze fitness shop ligt in Dendermonde, makkelijk bereikbaar vanuit Hasselt. We verwelkomen je graag tijdens de openingsuren of op afspraak.

Spinningfietsen