Must-have fitnesstoestellen voor thuis

3.08.2021
Must-have fitnesstoestellen voor thuis

Thuis sporten zit behoorlijk in de lift. Zeker tijdens de voorbije Corona pandemie, waarbij sportclubs en fitnesszalen dicht bleven, hebben veel meer mensen kennis gemaakt met de voordelen van thuisfitness. Altijd een toestel ter beschikking wanneer jij het wil, zonder rekening te moeten houden met de uren van de sportschool en zonder je te verplaatsen, het zijn maar enkele van de voordelen waar de thuissporter van kan genieten. Maar wat zijn dan de must-have fitnesstoestellen voor thuis? We vertellen je graag alles over de beste keuze voor jou.

Een loopband voor thuis

Een loopband is één van de populairste fitnesstoestellen voor de thuisfitness. Je kan hiermee dan ook alle kanten op. Van een ontspannende wandeling tot intensieve duurlopen, een loopband zorgt altijd voor de gepaste work-out. We stellen graag enkele toestellen aan je voor die niet mogen ontbreken bij je thuis.

DC Athletics Start 2 Run loopbandDe DC Athletics Start-2-Run loopband doet eigenlijk precies wat de naam zelf zegt: het is een toestel dat speciaal werd ontworpen om beginnende, maar ook gevorderde lopers, te begeleiden bij het opbouwen van hun trainingen. Een loopband met een zachte demping om blessures te vermijden en met ingebouwde programma’s die je eenvoudig kan volgen.


DC Athletics Trail Blazer loopbandVoor wie houdt van comfortabele duurtrainingen én van een strak design is de DC Athletics  Trail Blazer loopband een hele goede keuze. Comfortabel, dankzij het stabiele frame en de dikke, dempende loopmat, strak vormgegeven zodat hij in elk interieur de blikvanger wordt.

-> Bekijk onze volledige selectie beste loopbanden 2021.


Hometrainer kopen voor thuis

Een andere must-have fitnesstoestel dat niet in jouw thuisfitness mag ontbreken is een hometrainer. Dit toestel wordt vaak gebruikt bij revalidatie, maar het is ook een perfecte compagnon om je algemene conditie en spierkracht op te bouwen.

Flow Fitness DHT 2500i hometrainerDe Flow Fitness DHT 2500i hometrainer is meer dan een basistoestel. Hij blinkt uit door zijn uitstekende ergonomie en is makkelijk aan te passen zodat je er zowel rustige sessies als intensieve duurtrainingen mee kan houden.


DC Athletics GOLF A.C.C. hometrainerDe DC Athletics GOLF A.C.C. hometrainer is een compact toestel aan een heel voordelige prijs, zonder te moeten inboeten aan de gekende DC Athletics kwaliteit. Makkelijk op te bergen en dus een goede keuze voor wie thuis niet zoveel plaats heeft.


Kettler Ride 300 hometrainerEen andere topper voor de thuissporter is de Kettler Ride 300 hometrainer. Compact, maar toch met een super comfortabel zadel om er makkelijk op te trainen. En met een schitterende stabiliteit zodat je er urenlang plezier aan beleeft.

-> Bekijk onze volledige selectie beste hometrainers 2021.


Spinningfiets voor jouw thuis fitness

Ga je voor lange, intensievere trainingen dan is een spinningfiets misschien iets voor jou?

Schwinn IC8 spinningfietsKijk eens naar deze Schwinn IC8 spinningfiets. Een fiets met professionele kwaliteiten, maar toch betaalbaar voor de thuisfitness.


DC Athletics Cannibal Sven NysOf wat dacht je van de DC Athletics Cannibal Sven Nijs speedbike? Een toestel dat ontwerpen werd in nauwe samenwerking met de voormalige kampioen en uitermate geschikt voor toppers.

-> Bekijk onze volledige selectie beste spinningfietsen 2021.


Of eerder fan van crosstrainers en roeitrainers?

Voor een complete work-out met een beperkte belasting van spieren en gewrichten is een crosstrainer een hele goede keuze. We stellen onze twee favorieten graag aan je voor:

Horizon Syros 2.0 crosstrainerDe Horizon Syros 2.0 crosstrainer blinkt uit door zijn lange, comfortabele pas en door het duidelijke en makkelijk te bedienen display. Je vindt geen betere in deze prijsklasse.


Flow Fitness X2i crosstrainerDaarnaast moet je zeker ook de Flow Fitness X2i crosstrainer eens bekijken. Een erg stabiel en comfortabel toestel met heel wat trainingsmogelijkheden, allemaal in een strak een aantrekkelijk design.

-> Bekijk onze volledige selectie beste crosstrainers 2021.


Ga je voor kracht, dan heb je zeker wat aan een roeitrainer. Bij Fitnessking kiezen we graag voor watergeremde toestellen. Die zijn stil, comfortabel en heel stabiel. Deze twee zijn must-have fitnesstoestellen voor thuis.

Club Rower 3.0 van DC AthleticsDe Club Rower 3.0 van DC Athletics. Een toestel voor intensieve en comfortabele trainingen aan een heel betaalbare prijs.


Life Fitness HX RowerDe Life Fitness HX Rower. Prachtig vormgegeven in essenhout en gemaakt voor toppers. Het is niet voor niets dat Fitnessking dit toestel mocht leveren voor de Container Cup op televisie.

-> Bekijk onze volledige selectie beste roeitrainers 2021.


Kom zelf testen in onze showroom

Kom je deze must-have fitnesstoestellen voor thuis graag eens vrijblijvend testen? Fitnessking heeft de grootste fitness showroom van de Benelux. Je vindt er honderden toestellen en onze medewerkers staan je graag bij met advies op maat. Bekijk ons online aanbod cardio fitnesstoestellen en krachttoestellen. Zo maak je de beste keuze voor jarenlang sportplezier.