Hotel en Wellness

Fitnessruimte in hotel, spa of wellness

Gasten zijn kritisch. Een comfortabel bed, goed restaurant en fijne locatie zijn niet de enige eisen waarom ze jouw hotel, spa of wellness kiezen. Even belangrijk zijn de secundaire faciliteiten, zoals een ruim zwembad, luxe wellness centrum of een praktische fitnessruimte.

Fitnessking helpt graag om dit laatste punt te realiseren.

Gasten die zich comfortabel voelen en alle faciliteiten beschikbaar hebben, komen vaker terug en verblijven langer. Voor veel mensen is sporten een dagelijkse routine geworden. Hotelgasten waarderen de mogelijkheid dan ook gebruik te kunnen maken van een hotelgym.

Gast staat centraal

Het inrichten van een fitnessruimte voor jouw hotel, spa of wellnesscentrum vergt een secure planning en strategie. De juiste combinatie van toestellen en accessoires, de wensen van de klanten, de oppervlakte en het budget moeten besproken worden om de perfecte ruimte in te richten. Samen met jou zitten we samen en tekenen we alles voor je uit.

Het is voor ons even belangrijk als voor jou en je gasten tevreden zijn. Daarom bieden we ook een zeer snelle service aan als er zich een probleem voordoet. Dit zie je terug in onze excellente Google review score van 4.9/5.

Nr. 1 in cardio - en krachtapparatuur
Nr. 1 in cardio - en krachtapparatuur
Snelle levering
Snelle levering
Montagedienst beschikbaar
Montagedienst beschikbaar
Eigen serviceteam
Eigen serviceteam
4.9/5 op Google (500+reviews)
4.9/5 op Google (500+reviews)
Geïnteresseerd?
Vraag vrijblijvend je offerte en 3D-ontwerp

Fitnesstoestellen voor hotel en wellness

Fitnessking verkoopt ook fitnesstoestellen voor professionals, zoals fitnessclubs, sporthallen, sportclubs, hotels en bedrijven met een eigen fitnessruimte. Ook topkinesisten, sportartsen en podologen vertrouwen op Fitnessking. Elk project heeft een persoonlijke aanpak en advies nodig, daarom gaan onze projectmanagers zeer nauw met je samenwerken. Hoe gaan we precies tewerk?

1. Kennismaking en bespreking van de wensen, ter plaatse of digitaal
2. Ontwerpen van een 3D-plan
3. Bespreking en bijsturen van het plan in samenspraak met jou
4. Finale 3D plan maken
5. Datum inplannen voor montage en levering
6. Inrichten van de ruimte en plaatsen toestellen
7. Uitleg van de werking en onderhoud van toestellen
8. Permanente helpdesk met snelle communicatie

Fitnesstoestellen voor hotel en wellness
Fitnessapparaten voor professionals 3D-video

Fitnessruimte hotel en wellness: 3D-ontwerp

Omdat het soms moeilijk in te beelden is hoe een ruimte er zal uitzien, maken we voor jou een 3D-ontwerp op maat. Op basis van je grondplan en jouw wensen kan je een virtueel beeld krijgen van de ruimte en de toestellen.

We werken tot in de kleinste details zodat je een zo realistisch mogelijk beeld krijgt. Je krijgt van ons een 2D- en 3D tekening plus ook een 3D video. Die kan je dan nakijken en ons feedback geven zodat we dit kunnen bijsturen naar jouw wensen.

Dit alles is zonder meerprijs en volledig vrijblijvend. We doen dit met plezier!