Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Roeitrainer kopen? Ruime keuze voor ieder budget bij Fitnessking

Als je met één fitnesstoestel verschillende spiergroepen wilt trainen, is een roeitrainer kopen een goede optie. Deze cardiotraining versterkt de spieren in je rug, buik, benen, schouders én armen! Op een roeiapparaat fitness je dus behoorlijk intensief. De populaire roeimachine uit de fitness is nu ook als model voor thuis verkrijgbaar.

Roeien fitness op het hoogste niveau

Professionele roeiers zijn helemaal verknocht aan hun roeiapparaat als training. Maar ook voor jou kan een roeitoestel een goede uitkomst zijn. Met roeien versterk je je spieren en bouw je uithoudingsvermogen op. Het is bovendien een efficiënte manier om calorieën en vet te verbranden. Een halfuurtje op je roeiapparaat en je verbrandt algauw 280 calorieën.

Koppel je daar nog een wedstrijdelementje aan vast, dan gaat het nog sneller. Weet je van jezelf dat je een sociale sporter bent? En dat je een competitief element nodig hebt om de discipline op te brengen om –ook thuis- te sporten? Kies dan voor een roeiapparaat, waarbij je op de monitor kan instellen dat je tegen de computer of tegen je eerdere roeiresultaten roeit.

Hoe een goede roeitrainer kopen?

Roeitrainers zijn er in verschillende uitvoeringen, maten en prijsklassen. Bij Fitnessking helpen we je graag uitzoeken welke roeitrainer het best bij jou past. Vooreerst is het belangrijk te kijken naar het gewicht. Een goede roeitrainer weegt doorgaans vrij zwaar. Dit komt omdat er dan minder plastic is gebruikt, waardoor de machine geschikt is om lang mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik. Voor je eigen roeitrainer thuis heb je overigens wel wat ruimte nodig. Om plaats te besparen, zijn er ook inklapbare roeiers.

Een ander belangrijk aandachtspunt wanneer je een fitness roeitrainer wilt aankopen, is de hoeveelheid weerstand. Hoe hoger de weerstand, hoe zwaarder de training. Er zijn roeitoestellen waarbij je de weerstand manueel kan verstellen. Terwijl we daarover bij andere fitnesstoestellen doorgaans minder enthousiast zijn, ligt dat bij roeimachines anders.

Wil je graag onze roeiapparaten in het echt zien en uitproberen? Kom dan langs in onze showroom in Dendermonde. Ben je er nog niet helemaal zeker van dat je een roeiapparaat zoekt en niet een ander fitnesstoestel? Dan kun je gelijk een kijkje nemen bij ons assortiment loopbanden, crosstrainers en andere fitnessapparaten.

Twijfel? Kom alles testen in onze showroom!

Wil je meer weten over de fitnesstoestellen van Fitnessking? In onze showroom staan ruim 200 toestellen die je kan testen. Bel of mail ons, wij helpen je graag verder!
Adidas
Kettler
Reebok