SPRING DEALS BIJ FITNESSKING!     (showroom 1 mei gesloten)

Ontdek Tunturi Routes – 3 Maand Gratis Premium

15.11.2023
4 min
Training/coaching

Bij Fitnessking zetten we alles op alles om onze klanten de ultieme fitnesservaring te bieden, en daarom zijn we opgetogen om onze samenwerking met Tunturi aan te kondigen. Als twee leiders in de branche bundelen we onze krachten om jou een innovatieve fitnesservaring te bieden.

Tunturi is geen onbekende naam in de wereld van fitness. Met een rijke geschiedenis, heeft Tunturi voortdurend grenzen verlegd in de ontwikkeling van hoogwaardige fitnessapparatuur, en daarom zijn we heel trots om hen als partner te hebben. Hun toewijding aan innovatie en kwaliteit sluit aan bij de waarden van Fitnessking.

Tunturi Routes

De kers op de taart van onze samenwerking met Tunturi is de introductie van de Tunturi Routes-app. De Tunturi routes-app is meer dan zomaar een fitness-app, deze app biedt fitnessliefhebbers de mogelijkheid om op een geheel nieuwe manier te trainen. Deze innovatieve app tilt je fitnesservaring naar ongekende hoogten door technologie te combineren met de vrijheid van buitentraining. Met Tunturi Routes kunnen gebruikers genieten van virtuele wandel- en hardlooptochten over de hele wereld, en dat allemaal vanuit het comfort van hun eigen huis.

Wat de Tunturi-app onderscheidt, is de meeslepende ervaring die het biedt. De app transporteert gebruikers naar adembenemende locaties met behulp van realistische beelden en geluiden. Of je nu de rustige paden van een tropische regenwoud verkent of de uitdaging aangaat van een bergachtig terrein, elke trainingssessie wordt een avontuur op zich.

Train op jouw voorwaarden

Een van de grote voordelen van de Tunturi Routes-app is de veelzijdigheid. Of je nu een doorgewinterde hardloper bent, een fervent wandelaar, of gewoon op zoek bent naar een frisse manier om te trainen, deze app past zich aan jouw voorkeuren aan. Met een uitgebreide bibliotheek van routes is er voor elk fitnessniveau en elke interesse wel iets te ontdekken.

Om de motivatie hoog te houden, biedt de Tunturi Routes-app ook uitdagende functies. Neem deel aan virtuele races, stel persoonlijke doelen in en verdien beloningen terwijl je vooruitgang boekt. Het is niet alleen een manier om fit te blijven, maar ook om plezier te hebben tijdens het trainen.

Geniet van 3 maanden gratis Premium

Als een speciale traktatie voor onze gewaardeerde klanten bieden we een exclusieve kans aan: 3 maanden gratis toegang tot de Premium-functies van Tunturi Routes. Ontgrendel gepersonaliseerde trainingsplannen, neem deel aan speciale uitdagingen en houd je voortgang nauwlettend in de gaten, allemaal zonder extra kosten.

 

Hoe claim je jouw gratis Premium?

  1. Download de Tunturi Routes-app: De app is beschikbaar in de Play Store of App Store.
  2. Registreer je apparaat: Zorg ervoor dat je Tunturi fitnessapparatuur correct is geregistreerd in de Tunturi Routes-app.
  3. Activeer Premium: Volg eenvoudige stappen in de app om je gratis Premium-toegang te activeren.
  4. Duik in de fitnesswereld: Verken, train en bereik je doelen met de kracht van Tunturi Routes premium.

Bij Fitnessking en Tunturi hebben we niet alleen een samenwerking gevormd; we hebben een deur geopend naar een geheel nieuwe fitnesswereld. We hebben de Tunturi Routes-app geïntroduceerd, een innovatieve stap in de richting van een meer meeslepende en veelzijdige trainingservaring. Deze app gaat verder dan alleen het volgen van routes. We bieden dan ook gratis premium aan zodat onze klanten hier voordeel uit kunnen halen. We hopen natuurlijk dat onze klanten tevreden zullen zijn met deze ontwikkeling.