15 juli 2021

Beste loopbanden 2021

Een loopband is nog steeds één van de populairste toestellen voor de thuisfitness. Logisch, want dit toestel is heel veelzijdig en laat work-outs toe voor beginners en voor topsporters. Wij geven je graag onze top 10 beste loopbanden 2021 mee. Ben je op zoek naar de loopband die best bij je past? Neem zeker contact met ons op voor alle informatie en advies.

Beste loopbanden voor jou geselecteerd

De keuze is groot, dus ga je een loopband kiezen voor thuis, dan zijn er wel enkele zaken die bepalen wat voor jou het beste toestel is. Loopbanden zijn populair en de keuze is groot. Maar niet elke loopband past bij jouw specifieke eisen en doelen. Laat je dus goed informeren over wat voor jou het beste toestel is. Dit is alvast onze top 10 loopbanden van topkwaliteit, maar toch betaalbaar voor de thuisfitness.

DC Athletics Start 2 Run

Beste loopbanden: DC Athletics Start 2 RunDe naam zegt het zelf: dit is de loopband waarmee je al als beginnende loper aan de slag kan gaan. Maar ook de meer gevorderde loper zal gegarandeerd plezier beleven aan deze DC Athletics Start 2 Run loopband. Je koppelt het toestel aan de populaire Start 2 Run app en traint op je eigen tempo om op 8 weken tijd 5 km aan één stuk te lopen. Makkelijk op te bergen dus hij staat tussendoor niet in de weg.

Bekijk alle DC Athletics loopbanden.


DC Athletics Performance 1.0

Beste loopbanden 2021: DC Athletics Performance 1.0Deze DC Athletics Performance 1.0 loopband is een compact toestel met een goede motor aan een heel interessante prijs. Eigenlijk zowat de beste prijs- kwaliteitsverhouding die je in deze categorie kan vinden. Met een handige sportcomputer en ergonomische steunen voor een comfortabele loop- of wandeltraining.


Finnlo Technum IV USB

Beste loopbanden: Finnlo Technum IV USBDe Finnlo Technum IV USB loopband springt eruit door zijn bijzonder comfortabel loopvlak: 51 cm breed en 140 cm lang, dat is uniek in deze categorie. Bovendien beschikt het loopvlak over een heerlijk comfortabele demping waardoor de belasting op knieën en gewrichten beperkt blijft. Deze loopband heeft een heel stevig frame en is dus erg stabiel. Dat zorgt voor een extra comfortabele training.


DC Athletics Performance 5.0

Best loopbanden 2021: DC Athletics Performance 5.0Nog een toestel van dit Amerikaanse merk in onze top 10: de DC Athletics Performance 5.0 loopband. Dit is een loopband waar topsporters graag mee aan de slag gaan. Met een piekvermogen van 4.5 PK en een topsnelheid van 20 km/h is dit een ideaal toestel voor de veeleisende gebruiker.


Kettler Alpha Run 200

Kettler Alpha Run 200Kettler is al jarenlang producent van betaalbare fitnesstoestellen voor thuis. Deze Kettler Alpha Run 200 loopband is daar opnieuw een mooi voorbeeld van. Het Energy Deck dempingsysteem ondersteunt je bij een goede en makkelijke loopstijl terwijl de ingebouwde ventilator, drinkbus- en handdoekhouder zorgen voor het beste comfort. Dit artikel is intussen niet langer leverbaar.

Bekijk alle Kettler loopbanden.


Vervolg van onze top 10 beste loopbanden

Horizon Omega Z

Horizon Omega ZKijk eens naar het unieke design van deze loopband. De Horizon Omega Z loopband is een strak en opvallend toestel met professionele kwaliteiten, maar toch speciaal gemaakt voor de thuisfitness. Niettegenstaande zijn compacte design is het loopvlak wel 53 cm breed. Daarmee laat hij zijn rechtstreekse concurrenten ver achter zich.


Kettler Alpha Run 600

Opnieuw een Kettler in onze lijst: de Kettler Alpha Run 600 loopband. Een loopband voor de intensieve sporter. Met maar liefst 32 verschillende trainingsprogramma’s en registratie van je persoonlijke prestaties en hartslagzones helpt dit toestel je om jouw meest ambitieuze doelen te bereiken.


DC Athletics Trail Blazer

DC Athletics Trail BlazerLaten we eerlijk zijn: de DC Athletics Trail Blazer loopband is misschien wel het meest complete toestel uit deze top 10. Mooi, robuust, stil en uitgerust met een dikke orthopedische loopmat die de impact op spieren en gewrichten met 30% vermindert. Geschikt voor intensief gebruik en lange, comfortabele trainingen. Een topper!


Tunturi Endurance T80

Tunturi Endurance T80In de fitnesswereld is Tunturi geen onbekende. Zowel voor de thuisfitness als voor de professionele sportclub behoren ze tot de top. De Tunturi Endurance T80 loopband zit op het snijdvlak van de twee: compact en betaalbaar voor de thuisfitness, maar ook inzetbaar in een professionele omgeving. Het is de topper uit de populaire T-reeks. Kom dit toestel gerust testen in onze showroom.

Bekijk alle Tunturi loopbanden.


Technogym My Run

Technogym My RunEen professionele loopband met een strak Italiaans design, dat is waar de Technogym My Run loopband voor staat. Hij is natuurlijk niet alleen mooi op naar te kijken, dit toestel is uiterst comfortabel en de ideale trainingspartner voor de veeleisende topsporter.

Bekijk alle Technogym loopbanden.


Bezoek onze showroom

Bij Fitnessking helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Op die manier beleef jij jaren plezier aan jouw loopband. Bekijk ons online aanbod cardio fitnesstoestellen of kom langs in de grootste fitnesstoonzaal van de Benelux en kom één van deze toestellen zelf testen.