Beste loopbanden 2024

23.01.2024
beste loopband 2024

Een loopband is nog steeds één van de populairste toestellen voor de thuisfitness. Beginners, gevorderden en topsporters kunnen gemakkelijk work-outs op maat afwerken op dit veelzijdig toestel. In deze blog geven wij graag onze top 10 beste loopbanden 2024 mee. Zoek je de ideale loopband op jouw maat? Neem dan zeker contact op met onze experts voor alle informatie en advies.

Beste loopbanden 2024 voor jou

Een loopband kiezen voor thuis is zeker uitdagend, want het aanbod is groot. Er zijn wel enkele zaken die je vooraf kan bepalen om het juiste toestel te kiezen. Informeer je zeker grondig voor je een toestel kiest. Dit is alvast onze top 10 loopbanden van topkwaliteit, maar toch betaalbaar voor jouw homegym.

Kettler Alpha Run 800

Deze Kettler Alpha Run 800 is een echte aanrader. Hij is misschien wel de meest complete loopband van dit moment. Fraai, fors, stil en voorzien van een dikke orthopedische loopmat die de impact op spieren en gewrichten met 30% vermindert. Dit maakt dat deze loopband zeer geschikt is voor lange duurtrainingen en intensief gebruik. Daarnaast kan je trainen op Zwift of andere leuke trainingsapps. Zeker eens bekijken!

Bekijk ook zeker alle andere Ketller loopbanden


 

DC Athletics Start 2 Run

Beste loopbanden 2022: DC Athletics Start 2 Run loopbandDe naam zegt het zelf: Deze DC Athletics Start 2 Run is zeer geschikt voor beginnende lopers. Maar ook gevorderde lopers komen zeker aan hun trekken met deze makkelijk op te bergen loopband. Je kan de loopband koppelen aan de populaire Start 2 run app waarmee je op je eigen tempo kan opbouwen.


 

Gymstick GT7.0

Bent u op zoek naar een premium fitnesstoestel van topkwaliteit? Zoek dan niet verder. De Gymstick 7.0 is de loopband die u zoekt. Het is een stabiel en duurzaam toestel dat zeer lang meegaat. Ideaal voor semiprofessionele hardlopers. Deze loopband heeft maar liefst 36 programma’s die u kan gebruiken. Voor ieder wat wils dus. Ook hier zijn er mogelijkheden om verschillende apparaten te koppelen.


DC Athletics Performance 3.0

De Performance-loopbanden van DC Athletics hebben een uitstekende reputatie. Recent is de 3.0 gelanceerd en het is een absoluut topmodel. Beginnende en gevorderde lopers die houden van intensieve trainingen hebben zeker hun loopband gevonden. De DC ATHLETICS PERFORMANCE 3.0 combineert een ongekende luxe op vlak van loopvlak en demping. Daarnaast beschikt hij over een duidelijke display en verschillende programma’s.


Tunturi T60

Tunturi T60 loopbandDe T60 van Tunturi is de meest succesvolle loopband van de voorbije jaren. Tunturi is het oudste fitnessmerk ter wereld en heeft vooral zijn sporen verdiend in de kine-wereld. Met deze T60 loopband krijg je een compacte loopband met een sterke motor voorgeschoteld. Daarenboven zijn deze Tunturi loopbanden ook zeer competitief geprijsd.


BH Fitness Movemia TR1000 22″ LCD

loopband BH Fitness Movemia TR1000 22″ LCDHou je van zeer intense trainingen? Dan is de BH Fitness Movemia TR1000 22″ LCD zeker iets voor jou. Met zijn moderne en ergonomische design biedt de loopband BH TR1000 hoogtechnologische prestaties waar comfort centraal staat. Bovendien kan het toestel hellen van 0% tot 16%, voor een nog intensievere training. De monitor is uitgerust met Smart Focus-technologie die de nieuwste biomechanische en technologische technieken inzet om u een buitengewoon stimulerende ervaring te bieden. Bovendien is Movemia de professionele lijn van BH Fitness specifiek ontworpen voor professioneel gebruik. Ideaal voor een personal trainer, kinesist of in een professionele gym.

 

DC Athletics Canyon 2.0

Als laatste hebben we nog een DC Athletics toestel voor beginnende lopers en wandelaars. Dit DC Athletics Canyon 2.0 model is compact, degelijk, heeft een performante motor en toch degelijk geprijsd! Het overzichtelijke scherm geeft alle informatie weer van tijd, afstand, snelheid, calorieverbranding, hellingsgraad…  Kortom: de ideale loopband voor beginnende lopers.


Bezoek onze showroom

Bij Fitnessking helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Op die manier beleef jij jaren plezier aan jouw loopband. Bekijk ons online aanbod cardio fitnesstoestellen of kom langs in de grootste fitnesstoonzaal van de Benelux en kom één van deze toestellen zelf testen.