Fitnessking is gesloten van 18/05 t.e.m. 29/05. Bestellingen worden verzonden op 30/05.
Op woensdag 17/05 is onze showroom open tot 15u.

Beste spinfiets 2023

15.07.2021
Beste Spinningfiets 2023

Een spinfiets is ideaal om thuis intensieve duurtrainingen af te werken. Het is de perfecte compagnon om je weerstand te vergroten zonder dat je jouw spieren en gewrichten al te veel gaat belasten. Ben je op zoek naar een goede spinfiets? Dit is alvast onze top 5 spinfietsen 2023.

Beste spinfietsen voor jou geselecteerd

Het is belangrijk dat je een spinfiets kiest die bij jou past. Daarom geven wij je graag onze top 5 spinfietsen mee om je op weg te helpen. Heb je na deze top 5 nog vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Wij bij Fitnessking helpen je graag verder met onze expertise.

Zycle ZBike

Beste spinningfietsen 2022: Zycle ZBike spinningfietsDe Zycle ZBike is de meest innovatieve spinfiets van dit moment. Dit fitnesstoestel heeft een verstelbare weerstand aan het stuur waardoor je midden in een straffe inspanning makkelijk kan schakelen. Het multi-position stuur laat je toe om te sporten vanuit meerdere posities. Zo kan je zowel je sprint als je tijdrit oefenen. Je kan ook perfect je eigen trainingsschema opstellen dankzij de precieze metingen van je wattages en cadans. Daarnaast kan je ook altijd connecteren met je favoriete trainingsplatform zoals Zwift of Bkool.


Schwinn 800 IC

Beste spinningfietsen 2022: Schwinn 800 IC spinningfietsSchwinn staat bekend als één van de grondleggers van spinning dus je kan er vanop aan dat de Schwinn 800 IC een zeer betrouwbaar toestel is. Op de duidelijke display kan je alle data makkelijk aflezen. De weerstand van dit toestel kan bij 100 rotaties zelfs tot 1000 Watt gaan. Zet je dus maar schrap. De spinfiets kan je ook koppelen aan apps zoals Zwift en Ride Social voor maximaal plezier tijdens je training.


BH Fitness Tokyo

BH Fitness Tokyo spinningfietsVerder gaan we met de BH Tokyo. Deze spinfiets heeft niet enkel uitstekend design, maar rijd ook zeer soepel. Je kan er ook zeer makkelijk lange en zware trainingen mee afwerken. Daarnaast is de Tokyo zeer gebruiksvriendelijk dankzij zijn verstelbaar zadel en triatlonstuur. Hiermee kan je verschillende posities aannemen tijdens je training. Ook zijn gebruiksvriendelijke display biedt alle nodige informatie.


Schwinn 700 IC

De Schwinn 700 IC is op vlak van prijs/kwaliteit niet te evenaren. De grondlegger van de spinfiets biedt een compact toestel aan, ideaal voor thuisgebruik. De 700 IC is ook zeer gebruiksvriendelijk met een verstelbaar zadel en stuur en handige drankbekerhouders. Als je op zoek bent naar een degelijke spinfiets onder de 900 euro is dit jouw toestel.


BH Fitness Exercycle

Tot slot raden wij de BH Exercycle aan. Deze staat bekend als een van de beste interactieve fietsen van het moment. Dat is dan ook helemaal terecht. Naast de grootste atleten van België vertrouwen ook ploegen zoals Atletico Madrid op deze fiets. Het schakelen van de weerstand gaat enorm soepel en is heel precies af te stellen met de knopjes. Ook het EMS weerstand systeem is hoogtechnologisch: een techniek die vaker gebruikt wordt in de medische sportwereld maar minder bij traditionele spinfiets. Met een Q factor van slechts 152mm, een van de laagste in de markt, is dit vergelijkbaar met echte racefietsen.


Bezoek onze showroom

Bij Fitnessking helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Op die manier beleef jij jaren plezier aan jouw spinfiets. Bekijk ons online aanbod cardio fitnesstoestellen of kom langs in de grootste fitnesstoonzaal van de Benelux en kom één van deze toestellen zelf testen.