Wij leveren in België en Nederland! Gratis verzending vanaf €50!       4,9/5 uit meer dan 550 Google reviews!

Beste roeitrainers 2023

26.07.2021
beste roeitrainer 2023

Ben je op zoek naar een full body work-out? Dan is een roeitrainer jouw fitnesstoestel. Met een roeitrainer voor thuis train je je hele lichaam met één toestel. Je verbetert niet enkel je conditie, maar bouwt ook snel kracht en spieren op. Hier kan je alvast onze top 5 roeitrainers 2023 bekijken om je op weg te helpen in je zoektocht naar het juiste toestel.

Beste roeitrainers voor jou geselecteerd

De juiste roeitrainer kiezen kan zeker uitdagend zijn. Er zijn namelijk een aantal verschillen in type weerstand, grootte en budget. Daarom geven wij onze top 5 beste roeitrainers mee om je een aanzet te geven. Heb je nog verdere vragen over deze toestellen, neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen je graag verder met onze expertise.

D.C. Athletics Colorado Pro

Deze Colorado Pro is een fantastische water afgeremde roeitrainer. Dankzij het zorgvuldig gekozen hout is hij niet enkel oersterk maar ziet hij er ook echt goed uit. Uniek aan deze roeitrainer is dat u hem makkelijk kunt inklappen om weg te bergen. Daarnaast kan je er een interactieve (én intensieve) training van maken door de roeitrainer te koppelen met leuke apps zoals Kinomap of EXR.


BH Aquo R308

Beste roeitrainers 2022: BH Fitness Aquo R308 roeitrainerDe BH Aquo R308 is een zeer degelijke roeitrainer die op vlak van prijs/kwaliteit uitstekend is. Bovendien beschikt dit toestel over een onderhoudsvrij magnetisch remsysteem dat voor een vloeiende en geruisloze beweging zorgt. Je beschikt over verschillende relevante data zoals hartslag, afstand en calorieverbruik dankzij de overzichtelijke elektronische monitor. Dit model is ook zeer makkelijk opvouwbaar en heeft transportwieltjes voor een eenvoudig transport.


DC Athletics Club Rower 1.0

DC Athletics Club Rower 1.0 roeitrainerDe volgende in het rijtje is de D.C. Athletics Club Rower 1.0. Deze gebruiksvriendelijke roeitrainer heeft een eenvoudig bedienbaar manueel systeem. Je zit ook zeer comfortabel dankzij zijn luxe gelzitje. Daarnaast zorgt de aandrijfriem voor een stabiele en soepele trekbeweging en is hij zeer makkelijk op te plooien.  Nog een leuke toevoeging is de ingebouwde ventilator. Zo kan je tijdens het trainen genieten van een verfrissend briesje. Zeker aan te raden voor de beginnende sporter.

Ontdek nog meer DC Athletics roeitrainers.


Waterrower Essen

De Waterrower Essen is een roeitrainer van absolute topkwaliteit, een van de beste roeitrainers in het gamma van Fitnessking. Dit toestel heeft een zeer licht maar oersterk houten frame. Het is een waterafgeremde roeitrainer en beschikt over een zeer overzichtelijk en makkelijk te gebruiken monitor. Ook alle relevante informatie kan je daar terugvinden. De zitting is gemakkelijk en geruisloos, ideaal voor thuis.


BH Fitness Cardiff R370

BH Fitness Cardiff R370 roeitrainerDe laatste roeitrainer is onze top 5 is een echte topper. De BH Cardiff R370 is op vlak van prijs/kwaliteit de beste die je kan vinden in ons gamma. Dit toestel heeft een innovatief waterbestendigheidssysteem. Dit zorgt ervoor dat je trainingen 100% natuurlijk zijn en maakt intensieve trainingen met een comfortabele controle van de hartslag mogelijk. Bovendien beschikt de Cardiff R370 over een grote monitor met alle belangrijke informatie. Een unieke en leuke functie die je niet zal vinden op andere roeitrainers zijn de uitdagingen. Er zijn 15 verschillende uitdagingen, zoals roeien tegen de computer, die je kan doen om wat meer variatie te hebben tijdens het sporten. Kortom, een aanrader voor de liefhebbers.


Bezoek onze showroom

Bij Fitnessking helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Op die manier beleef jij jaren plezier aan jouw loopband. Bekijk ons online aanbod cardio fitnesstoestellen of kom langs in de grootste fitnesstoonzaal van de Benelux en kom één van deze toestellen zelf testen.