Alle 5 resultaten

Alle 5 resultaten

Trainingsbank kopen? Bij Fitnessking vind je gegarandeerd wat je zoekt

Wie droomt er niet van een strakke buik of een stevige sixpack? Of misschien wordt het tijd om iets te doen aan die zeurende rugklachten? In de fitness geraak je maar niet, dus je zoekt een betaalbare oplossing voor thuis. Dan kan je een trainingsbank kopen om buik en rug te trainen!

Ontdek de multifunctionele trainingsbank

Met een veelzijdige trainingsbank of utility bench kan je op je eigen tempo eindeloos veel oefeningen doen voor buik en rug. Sommige buik- en rugtrainers integreren ook beentrainers om jouw workout nog completer te maken. Jouw dagelijkse portie sit-ups en ab crunches wordt een pak aantrekkelijker op één van onze total core trainers.

In ons assortiment trainingsbanken vind je verschillende modellen: enkel buiktrainer, enkel rugtrainer of een multifunctionele bench voor meerdere spiergroepen. Trainingsbanken zijn er met zitting of zonder, met leg rolls of zonder. Alles hangt natuurlijk af van waar jij het meest nood aan hebt.

Je wil vooral een goede trainingsbank kopen

Natuurlijk ga je voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De ideale trainingsbank of utility bench is ten eerste stevig en compact tegelijk. Stevig, dankzij een robuust frame. Compact, omdat je hem gemakkelijk kan inklappen en wegbergen.

Train je graag gevarieerd of samen met andere gezinsleden? Geen probleem, want al onze trainingsbanken zijn snel verstelbaar. De rugsteun kan omhoog, omlaag, rechtop of vlak. Zo zorg je vlot voor verschillende intensiteiten bij de buikspier- en rugoefeningen. Is er een zitting, dan kan je die ook verstellen in meerdere posities en in verschillende hoeken.

Bij sommige modellen hoort ook een leg developer om de benen te trainen. De roller pads zijn dan ook in hoogte verstelbaar en garanderen alle comfort tijdens jouw oefeningen. Ze zijn bovendien zo geplaatst dat je altijd een ergonomische lichaamshouding aanneemt.

Tot slot ook nog dit: let erop dat er antislip rubbers op de steunen zitten. Zo blijft de bank stevig staan en bescherm je zeker ook de vloer bij je thuis.

Bij Fitnessking vind je een ruime keuze aan trainingsbanken. Of je nu een beginner bent of een gevorderde, bij ons word je steeds optimaal en deskundig begeleid in je keuze!

Twijfel? Kom alles testen in onze showroom!

Wil je meer weten over de fitnesstoestellen van Fitnessking? In onze showroom staan ruim 200 toestellen die je kan testen. Bel of mail ons, wij helpen je graag verder!
Adidas
Kettler
Reebok