Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Halterstang kopen? Ontdek de ruimste keuze bij Fitnessking

Wie op een efficiënte manier zijn bovenlichaam wil trainen, doet dat met bankdruk oefeningen of al staand. Een halterstang kopen is bij deze krachtoefeningen natuurlijk onmisbaar. Bovendien kan je hiermee ook heel gemakkelijk thuis aan de slag.

Waarom trainen met halterstangen en halterschijven?

Met halterstangen en halterschijven train je intensief je hele bovenlichaam. Niet alleen je borstspieren en schouderspieren, maar ook je biceps en triceps kan je zo optimaal versterken. Daag jezelf uit door te variëren in de lengte van de halterstang: hoe langer die is, hoe groter de belasting op je spieren zal zijn. Dat geeft dus ook een groter trainingseffect.

Verschillende soorten halterstangen kopen

Je legt graag je eigen accenten tijdens het trainen, dus heb je er ook alle baat bij om de juiste halterstang te kiezen. Bij Fitnessking vind je halsterstangen in verschillende lengtes en uitvoeringen. Een lange halterstang of een korte dumbbell stang, een curlstang of een tricepsstang. Stangen met inbussluiters of schroefsluiters.

Ontdek zelf welke halstertangen het best bij jouw trainingsdoelen passen en kom ze uittesten in onze showroom. Bovendien vind je hier ook alle nodige accessoires, zoals een schouder beschermrol, veersluiters of schroefsluiters. Onze halterstangen zijn verder ook compatibel met de meest courante gewichtschijven.

Welke halterschijven kopen?

Fitnessking biedt je verschillende soorten halterschijven aan. In rubber of in gietijzer, aan jou de keuze! Deze ronde, slijtvaste gewichtschijven kan je verkrijgen van 0,5 kg tot 20 kg en zijn compatibel met halterstangen van 30 mm.

Daarnaast vind je bij ons ook Olympische halterschijven. Het zijn gietijzeren gewichten met rubber overtrokken. Ze zijn alleen geschikt voor Olympische halterstangen van 50 mm en zijn verkrijgbaar van 1,25 kg tot 25 kg. De extra gripsgaten zorgen ervoor dat je veilig en praktisch kan trainen.

Zoek je nog een manier om je schijven, dumbbells en stangen praktisch op te bergen? Neem dan zeker ook een kijkje bij onze schijvenrekken.

Weet je niet goed welke halterstangen of halterschijven voor jou de beste optie zijn? Fitnessking helpt je graag met deskundig advies!

Twijfel? Kom alles testen in onze showroom!

Wil je meer weten over de fitnesstoestellen van Fitnessking? In onze showroom staan ruim 200 toestellen die je kan testen. Bel of mail ons, wij helpen je graag verder!
Adidas
Kettler
Reebok