15 juli 2021

Beste crosstrainers 2021

Je zoekt een fitnesstoestel dat jouw hele lichaam in beweging zet zonder je spieren teveel te belasten? Heb je al eens aan een crosstrainer voor thuis gedacht?  De ellips-beweging haalt het beste uit jouw work-out, met een minimum aan overbelasting of kwetsuur. Dit is onze top 5 beste crosstrainers 2021.

Waarop letten bij het kiezen van een crosstrainer?

Je kent crosstrainers waarschijnlijk wel uit de professionele sportclub. Maar dankzij de vloeiende beweging en de minimale belasting is het ook het ideale toestel voor revalidatie of om conditie mee op te bouwen. En dus ook een toestel dat niet mag ontbreken in de thuisfitness.

Een crosstrainer voor thuis moet in de eerste plaats stabiel zijn, anders kan je er niet comfortabel op trainen. Hij moet dus over een vliegwiel beschikken dat zwaar genoeg is en dat tegelijk ook soepel genoeg loopt om van het ene weerstandniveau naar het andere te gaan.

Daarnaast is het belangrijk dat je je vorderingen en prestaties kan volgen op een ingebouwde sportcomputer.  Als die gekoppeld is aan je hartslag dan past de crosstrainer het weerstandsniveau aan jouw training aan.

Er zijn veel crosstrainers voor thuis op de markt. Je laat je dus best wel goed adviseren over je aankoop. Zo heb je de garantie dat je een toestel hebt dat bij jouw wensen en eisen past. Kom zeker langs in de grootste fitnesstoonzaal van de hele Benelux, bij Fitnessking in Dendermonde.

Beste crosstrainers voor jou geselecteerd

We stellen graag onze top 5 beste crosstrainers voor thuis aan je voor. Wil je meer informatie over één van de toestellen of vind je jouw voorkeur niet in de lijst, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DC Athletics EX7 Pro

Beste crosstrainers: DC Athletics EX7 ProEen heel compleet toestel voor lange, comfortabele trainingen. De DC Athletics EX7 Pro crosstrainer valt op door zijn stabiliteit, ergonomie en design. Eén van de beste crosstrainers voor thuis die vandaag op de markt te vinden is.

Bekijk alle DC Athletics crosstrainers.


Kettler Optima 100

Beste crosstrainers 2021: Kettler Optima 100Het populaire Kettler levert met de Kettler Optima 100 crosstrainer een prima instapmodel voor de thuisfitness. Stabiel, makkelijk in gebruik en met handpolssensoren om jouw hartslag te meten. Bovendien is het toestel compact en dus ideaal voor thuis.

Bekijk alle Kettler crosstrainers.


Horizon Syros 2.0

Beste crosstrainers: Horizon Syros 2.0Eén van de meest verkochte crosstrainers voor thuis is de Horizon Syros 2.0 crossstrainer. Makkelijk te bedienen dankzij het duidelijke display, een lange, comfortabele pas en een lage prijs. Eigenlijk alles wat de beginnende tot gemiddelde thuissporter nodig heeft.


Schwinn 430i

Beste crosstrainers: Schwinn 430iHet vliegwiel vooraan voor extra stabiliteit, een magneetrem en 20 verschillende weerstandsniveaus. De Schinn 430i crosstrainer is echt wel gebouwd voor de veeleisende en intensieve sporter. Dit is een crosstrainer voor thuis, met professionele kwaliteiten.


Kettler Omnium 500

Kettler Omnium 500Haal het beste uit je training naar boven met deze Kettler Omnium 500 crosstrainer. Een toptoestel uit de Kettler reeks voor intensieve sporters die thuis dezelfde kwaliteit willen als in de sportclub. Eén van de beste crosstrainers uit ons gamma.


Afvallen met de crosstrainer

Een crosstrainer is niet alleen het perfecte toestel om conditie mee op te bouwen of om te revalideren, de vloeiende beweging die heel je lichaam meeneemt is ook nog eens ideaal om gewicht te verliezen. Want hoewel de beweging intensief is, is de belasting van spieren en gewrichten minimaal waardoor je langer kan volhouden en meer calorieën verbrandt.

Bezoek onze showroom

Bij Fitnessking helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Op die manier beleef jij jaren plezier aan jouw crosstrainer. Bekijk ons online aanbod cardio fitnesstoestellen of kom langs in de grootste fitnesstoonzaal van de Benelux en kom één van deze toestellen zelf testen.