Loopband voor honden

Loopbanden voor honden zijn populair. Ze zijn niet alleen bedoeld om je hond te laten bewegen. Ze worden tevens gebruikt voor revalidatie en training. Wil je een loopband voor honden kopen? Bij Fitnessking hebben we diverse loopbanden voor je trouwe viervoeter in het assortiment.

Aanbod hondenloopbanden

Loopband voor honden Dog Runner Tracks

De Dog Runner Tracks werd met de grootste zorg ontworpen. Dit gloednieuwe model koppelt de allerhoogste kwaliteit aan budgetvriendelijkheid. Bij Dog Runner gaan we elke dag opnieuw voor het allerbeste. Waarom compromissen sluiten wanneer je nu een échte Dog Runner loopband bij je thuis kan hebben. Deze loopband is geschikt voor zowel kleine, middelgrote als grote honden. Of je nu wil trainen met een pup of een grote hond, deze nieuwe Tracks vormt je perfecte bondgenoot! Kom hem testen in onze showroom, we begeleiden jou én jouw viervoeter met plezier!


Hondenloopband Dog Runner Revolution ProDe Revolution Pro is ontworpen voor professionele trainers, therapeuten of voor echte hondenliefhebbers. Een gloednieuw ontwerp, een krachtigere en stillere motor, afstandsbediening, automatische helling, gemakkelijke toegang en uitgang (via nieuwe zijuitgang), 3 zware laklagen die moeten beschermen tegen krassen en corrosie voor langere tijd. We hebben deze loopband voorzien van de krachtigste prestaties (6,5 pk), ideaal dus voor intensief gebruik. Of je nu een professional bent of gewoon gepassioneerd door het werken met jouw hond, wij weten dat wij de juiste partner voor je zijn. Als een echte marktleider zijn we het aan onszelf en aan jou als klant verplicht om ervoor te zorgen dat je een échte, originele Dog Runner koopt. Laat je niet misleiden: koop het echte werk, koop het origineel!


Hondenloopband Dog Runner Ortho ProDe Ortho Pro is een loopband speciaal ontworpen als je voor jouw hond op zoek bent naar extra comfort, extra demping en extra schokabsorptie. Een gloednieuw ontwerp, een krachtigere en stillere motor, afstandsbediening, automatische helling, gemakkelijke toegang en uitgang (via nieuwe zijuitgang), 3 zware laklagen die moeten beschermen tegen krassen en corrosie voor langere tijd. We hebben deze loopband voorzien van de krachtigste prestaties (6,5 pk), ideaal dus voor intensief gebruik. Of je nu een professional bent of gewoon gepassioneerd door het werken met jouw hond, wij weten dat wij de juiste partner voor je zijn. Als een echte marktleider zijn we het aan onszelf en aan jou als klant verplicht om ervoor te zorgen dat je een échte, originele Dog Runner koopt. Laat je niet misleiden: koop het echte werk, koop het origineel!


Onderwaterloopband Dog Runner Aqua RunnerDog Runner heeft een sterke reputatie opgebouwd op vlak van loopbanden voor honden. Deze Aqua Runner werd ontworpen en ontwikkeld dankzij onze jarenlange ervaring met ‘Canine Therapy’. Dog Runner streeft er altijd naar om producten in de markt te zetten van zeer hoge kwaliteit. Dankzij de makkelijk toegankelijke (ramp inclusief) onderwaterloopband, voorzien van een aparte in- en uitgang kan iedere hond makkelijk in-en uit de loopband geraken. De hoeveelheid water, de temperatuur van het water, de snelheid van de band (0,8-12 km/u) kan allemaal eenvoudig worden geregeld. De loopband vult (en ledigt) zich op 120 seconden. Dit is verbazingwekkend snel! Dankzij de externe tank van maar liefst 900 liter kan het water (dit wordt gezuiverd en ontsmet) vaak hergebruikt worden.


Waarom een loopband hond kopen?

Vroeger werd er gelachen om het idee. Nu zijn loopbanden voor honden ingeburgerd. En terecht! Ze vervullen een belangrijke functie. Veel honden krijgen niet genoeg beweging. Het baasje heeft soms geen tijd voor een lange wandeling. De omgeving kan ook vaak tegenzitten. Honden houden van natuur en open ruimte en daarvan vind je weinig in de stad.

Het weer kan slecht zijn of de hond is van een ras dat veel moet lopen om gelukkig te zijn. Een hond die te weinig beweegt, wordt sneller dik. Het dier kan vernielzuchtig worden, om toch maar de energie kwijt te kunnen.

Voordelen van hondenloopband

Een loopband voor honden heeft veel voordelen:

  • Overtollige kilo’s worden weggelopen
  • De honden raken hun energie kwijt en voelen zich beter in hun vel
  • Je kan de loopband inzetten voor een doelgerichte training
  • De hond kan meer bewegen zonder steeds naar buiten te moeten
  • Ze trainen hun spieren en gewrichten, wat zeker bij oudere honden belangrijk is
  • Een loopband voor honden kan na een operatie het herstel bespoedigen
  • Je bent als hondeneigenaar minder afhankelijk van tijd en weer, jouw viervoeter kan gewoon thuis zijn beweging onderhouden.

Een loopband houdt je hond gezond. Bedenk echter dat jouw huisdier altijd behoefte heeft aan frisse lucht. Een loopband voor honden is dus een aanvulling, geen vervanging van de dagelijkse wandeling.

Loopbanden voor honden vind je bij Fitnessking

Bij Fitnessking hebben we diverse hondenloopbanden, voor elk budget en voor elk hondenras. We hebben soms interessant geprijsde demomodellen. Ze zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle veiligheidseisen. Kom zeker eens kijken in onze showroom in Dendermonde en overtuig jezelf!