Koninkrijk zoekt extra prins

Wit paard niet inbegrepen

Wie zijn wij?

De marktleider in fitnessapparatuur in België met een grote waaier aan vaste klanten zowel particulier als professioneel. We gaan voor sportieve groei en dragen onze klanten op handen. Binnenkort verhuizen we naar een gloednieuw pand dat heel gemakkelijk bereikbaar is. Samen met alle collega’s gaan we elke dag “the extra mile” om er voor te zorgen dat klanten hun vertrouwen in ons blijven behouden.

Wie ben jij?

  • Je bent sportief.​ Je moet de Iron Man niet hebben uitgelopen en een ereplaats bij Mister Body Building is ook geen vereiste. Gewoon houden van sport en een verzorgd voorkomen is voldoende voor ons.
  • Je bent een kei in sleutelen.​ Een Ikea-project vind je een lachertje. Een krachtstation van 120 onderdelen in elkaar boksen in een mum van tijd vormt dan ook geen uitdaging.
  • Je hebt kennis van elektronica en mechanica.​ De bolide van Max Verstappen moet je niet kunnen onderhouden, maar we moeten wel op jou kunnen rekenen om problemen op te lossen. Als een ware dokter red je dagelijks de levens van o.a. hometrainers en loopbanden.
  • Je kan zelfstandig werken.​ Jij bent écht een deel van Fitnessking. Zonder jou sputtert de motor.

Weetje: Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, we zijn op zoek naar tonnen motivatie en goesting. Je bent leergierig en hebt de wil om te winnen. Je hebt een glimlach op je gezicht, thuis, bij ons en bij onze klanten.

Tot slot: Multitasking is geen hol begrip in ons familiebedrijf. We werken en denken niet in hokjes. We zijn een team en gaan er vooral samen voor. We zijn de beste en daar zijn we fier op.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent dagelijks zelf op de baan om te leveren en te installeren. Klant is koning, dus je zal onze toestellen ook af en toe de trap op moeten dragen. Eet al maar een boterham extra! Je springt al eens bij in het magazijn en zorgt samen met je collega’s voor orde, structuur en netheid in het magazijn.

Wat mag jij van ons verwachten?

Je komt terecht in een leuk team/familiebedrijf. We streven allemaal naar hetzelfde doel: tevreden klanten en een groeiend en bloeiend bedrijf. We laten je zeker niet aan je lot over, bij ons mag je een goede opleiding verwachten, zowel inhouse als bij fabrikanten. Bij Fitnessking zal je je nooit vervelen, want geen één dag is hetzelfde. Een prettig loon en wat extra’s is vanzelfsprekend bij ons.

Geïnteresseerd?

Ben jij de prins die wij zoeken? Stuur ons dan je CV en motivatiebrief naar: info@fitnessking.be