Koninkrijk zoekt extra prins

Wit paard niet inbegrepen

Wie zijn wij?

De marktleider in fitnessapparatuur in België met een grote waaier aan vaste klanten zowel particulier als professioneel. We gaan voor sportieve groei en dragen onze klanten op handen. Binnenkort verhuizen we naar een gloednieuw pand dat heel gemakkelijk bereikbaar is. Samen met alle collega’s gaan we elke dag “the extra mile” om er voor te zorgen dat klanten hun vertrouwen in ons blijven behouden.

Wie ben jij?

  • Je bent sportief.​ Je moet de Iron Man niet hebben uitgelopen en een ereplaats bij Mister Body Building is ook geen vereiste. Gewoon houden van sport en een verzorgd voorkomen is voldoende voor ons.
  • Je bent een kei in sleutelen.​ Een Ikea-project vind je een lachertje. Een krachtstation van 120 onderdelen in elkaar boksen in een mum van tijd vormt dan ook geen uitdaging.
  • Je hebt kennis van elektronica en mechanica.​ De bolide van Max Verstappen moet je niet kunnen onderhouden, maar we moeten wel op jou kunnen rekenen om problemen op te lossen. Als een ware dokter red je dagelijks de levens van o.a. hometrainers en loopbanden.
  • Je bent vlot en communicatief.​ Je wil Vlaanderen tegen 2024 op Olympisch niveau krijgen en kijkt er daarom nu al naar uit om onze klanten thuis wegwijs te maken in de display van hun toestel.
  • Je kan zelfstandig werken.​ Jij bent écht een deel van Fitnessking. Zonder jou sputtert de motor.

Wie zoeken wij?

Je zorgt mee voor een geordend magazijn, klaarzetten van bestellingen en het leveren plus installeren van toestellen bij onze klanten. Je bent dagelijks op de baan en onze ambassadeur bij de klant thuis. Klant is koning, dus je zal onze toestellen ook af en toe de trap op moeten dragen. Eet al maar een boterham extra!

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een jong en leuk team/familiebedrijf. We streven allemaal naar hetzelfde doel: tevreden klanten en een groeiend en bloeiend bedrijf. We laten je zeker niet aan je lot over, bij ons mag je een goede opleiding verwachten, zowel inhouse als bij fabrikanten. Bij Fitnessking zal je je nooit vervelen, want geen één dag is hetzelfde. Een prettig loon en wat extra’s is vanzelfsprekend bij ons.

Geïnteresseerd?

Stuur ons dan je CV en motivatiebrief naar: info@fitnessking.be