Office Manager of held(in) gezocht

Super Powers zijn wenselijk!

Wie zijn wij?

De marktleider in fitnessapparatuur in België met een grote waaier aan vaste klanten zowel particulier als professioneel. We gaan voor sportieve groei en dragen onze klanten op handen. Sinds 2019 vertoeven we in ons  gloednieuwe showroom dat heel gemakkelijk bereikbaar is. Samen met alle collega’s gaan we elke dag “the extra mile” om er voor te zorgen dat klanten hun vertrouwen in ons blijven behouden.

Wie ben jij?

We redden het niet zonder je, we zijn er eerlijk in. We vragen je waarschijnlijk wel 10 keer per dag om iets, of zelfs 20 keer. Jij kan echt alles op kantoor. Jij bent dan ook onze held(in). Je vindt niks te gek voor woorden. In ruil halen we wel al eens koffie voor je, want heerlijke koffie dat hebben we hier wel. We maken het graag aangenaam. Je moet wel zélf zorgen dat die koffie wordt besteld. We durven namelijk al eens te vergeten dat zo’n dingen zichzelf niet automatisch aanvullen.

  • Je bent de Greenwich van ons bureau. Het centrum van ons werk universum. De lijm tussen administratie en facturatie.
  • Je beheert de boekhouding en het materiaal van het bureau met liefde en zorg.
  • Je ziet zelf werk en springt bij waar nodig.
  • Je bent verantwoordelijk genoeg om met een losse bedrijfssfeer om te kunnen.

Wie zoeken wij?

  • Vacature office managerJe hebt een diploma. Je ouders zijn vast fier op je. Heb je echter geen diploma? Ook geen probleem, je moet vooral veel ‘goesting’ hebben en graag wat relevante ervaring.
  • Je bent gestructureerd, ordelijk en je geeft ons geregeld een trap onder onze kont. Want waar wij op dat vlak soms tekort schieten zorg jij dat de boel hier op orde is.
  • Je speelt met Microsoft Office en af en toe eens met onze voeten. Kwestie van het allemaal wat ‘plezierig’ te houden. Er mag tenslotte al eens gelachen worden.
  • Iedere dag opnieuw ben jij onze reddingsboei waar wij ons aan mogen vastklampen.

Wat bieden wij?

Een voltijdse tewerkstelling in onze gloednieuwe Headquarters in Grembergen (Dendermonde). Je zal voltijds aan de slag gaan van maandag tot en met vrijdag. Je komt terecht in een jong en leuk team/familiebedrijf. We streven allemaal naar hetzelfde doel: tevreden klanten en een groeiend en bloeiend bedrijf. We laten je zeker niet aan je lot over, bij ons mag je een goede opleiding verwachten.

Geïnteresserd?

Stuur ons dan je motivatiebrief en een oplijsting van je super powers naar: info@fitnessking.be