Alle 6 resultaten

Alle 6 resultaten

Loopbanden voor honden kopen?

Loopbanden voor honden zijn populair. Ze zijn niet alleen bedoeld om je hond te laten bewegen. Ze worden tevens gebruikt voor revalidatie en training. Wil je een loopband voor honden kopen? Bij Fitnessking hebben we diverse loopbanden voor je trouwe viervoeter in het assortiment.

Waarom een loopband voor honden kopen?

Vroeger werd er gelachen om het idee. Nu zijn loopbanden voor honden ingeburgerd. En terecht! Ze vervullen een belangrijke functie. Veel honden krijgen niet genoeg beweging. Het baasje heeft soms geen tijd voor een lange wandeling. De omgeving kan ook vaak tegenzitten. Honden houden van natuur en open ruimte en daarvan vind je weinig in de stad.

Het weer kan slecht zijn of de hond is van een ras dat veel moet lopen om gelukkig te zijn. Een hond die te weinig beweegt, wordt sneller dik. Het dier kan vernielzuchtig worden, om toch maar de energie kwijt te kunnen.

Voordelen loopbanden voor honden

Een loopband voor honden heeft veel voordelen:

  • Overtollige kilo’s worden “weggelopen”.
  • Ze raken hun energie kwijt en voelen zich beter in hun vel.
  • Je kan de loopband inzetten voor een doelgerichte training.
  • De hond kan meer bewegen zonder steeds naar buiten te moeten.
  • Ze trainen hun spieren en gewrichten, wat zeker bij oudere honden belangrijk is.
  • Een loopband voor honden kan na een operatie het herstel bespoedigen.
  • Je bent als hondeneigenaar minder afhankelijk van tijd en weer, je viervoeter kan gewoon thuis zijn beweging onderhouden.

Een loopband houdt je hond gezond. Bedenk echter dat je huisdier altijd behoefte heeft aan frisse lucht. Een loopband voor honden is dus een aanvulling, geen vervanging van de dagelijkse wandeling.

Loopbanden voor honden vind je bij Fitnessking

Bij Fitnessking hebben we diverse hondenloopbanden, voor elk budget en voor elk hondenras. We hebben soms interessant geprijsde demomodellen. Ze zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle veiligheidseisen. Kom zeker eens kijken in onze showroom in Dendermonde en overtuig jezelf!

Twijfel? Kom alles testen in onze showroom!

Wil je meer weten over de fitnesstoestellen van Fitnessking? In onze showroom staan ruim 200 toestellen die je kan testen. Bel of mail ons, wij helpen je graag verder!
Adidas
Kettler
Reebok