Technogym Unica home gym

SKU: TGUNICA Categorieën: , ,
 • GRATIS LEVERING VANAF €150
 • EIGEN HERSTELDIENST
 • 2 JAAR GARANTIE
 • 365 DAGEN RETOURRECHT

5.890,00 incl. BTW

(?)

5.890,00 incl. BTW

(?)

De Unica is een wonderbaarlijk krachtstation van Technogym. Dit is ongetwijfeld de mooiste gym ooit ontworpen. Technogym toont zijn Italiaanse klasse in dit bijzondere en tijdloze design. Het ziet er trouwens niet enkel erg goed uit, het is gewoon uitzonderlijk goed gebouwd. Soepele en stille verplaatsing van de gewichten, makkelijk verstelbaar en ergonomisch een ware zaligheid. Wie zoekt naar echt klasse zal hier van versteld staan. Het frame is in 2 verschillende opties verkrijgbaar: zwart of zilver. Voor de bekleding kan je kiezen uit zwart of bordeaux. Na je bestelling nemen we contact op met jou om de opties en de levering te bespreken. De levering en installatie zijn overigens volledig gratis.

Meer info:

Heb je weinig tijd ter beschikking en wil je thuis trainen?

Met de Unica, een toestel uit de productlijn krachtapparatuur voor thuisgebruik, kan je op eenvoudige wijze meer dan 25 verschillende oefeningen uitvoeren op slechts anderhalve vierkante meter en zonder een enkel element ervan te hoeven wijzigen of anders in te stellen. De Unica biedt je alle door de fitnessclub aangeboden krachtoefeningen ook thuis, dankzij een door Technogym ontworpen en uitgevoerd toestel waarbij design en professionele prestaties gecombineerd zijn. De voordelen: Met de Unica kan je op gerichte wijze alle spieren die je wenst versterken.

Door het toestel op constante wijze te gebruiken kan je een stevig en elastisch spierstelsel verkrijgen, in vorm blijven, flexibiliteit en houding verbeteren en, als je een sport beoefent, jouw lichamelijke voorbereiding integreren.

Kenmerken:

De Unica heeft structurele en kwalitatieve kenmerken die identiek zijn aan die van de toestellen die in een professionele omgeving worden gebruikt. Het toestel is uitgevoerd met materialen van hoge kwaliteit en met uiterste zorg voor de details. De Unica is afgewerkt met thermo hardende poederlak en voorzien van kussens die bekleed zijn met duurzame materialen. Het verchromen van alle hefbomen en de zorgvuldige bestudering van alle bewegende onderdelen (katrollen, lagers, bussen, enz.), maken van de Unica een product dat zijn functionaliteit en esthetische schoonheid behoudt.

Biomechanica: De Unica is ontworpen en uitgevoerd op basis van de fundamentele principes van de biomechanica en door de beste anatomische en fysiologische posities die door Technogym in de professionele wereld worden toegepast. Daarom is het toestel veilig en wordt je een training gegarandeerd zonder risico op spierbeschadiging of overbelasting. De begeleide banen en verplichte houdingen maken het apparaat geschikt voor iedereen, ook al is het de eerste keer dat je de training uitvoert. De afstellingen stellen je in staat jouw houding te optimaliseren en de oefening te beginnen zonder een overbelasting van de spieren. Bovendien zijn er talrijke accessoires inbegrepen: Wellness Pad (Mat om de stretchoefeningen uit te voeren); enkelband voor de training; handgreep voor de training; pulleystang voor de training; eenvoudige en uitgebreide technische handleiding met suggesties voor de uitvoering van diverse trainingsprogramma’s; dvd die je bij de training begeleidt; kit voor het onderhoud; kit wielen om de verplaatsing van het toestel te vergemakkelijken.

De Unica kan omgebouwd worden tot de Unica EVOLUTION TRAINER met de aanschaf van het optionele accessoire Wellness Mate, de interactieve computer die u in staat stelt rechtstreeks contact te hebben met de Technogym Wellness Trainers en uw trainingsresultaten bij te houden te updaten.

Technische specificaties:

 • Hoogte: 207 cm
 • Hoogte opgeklapt: 207 cm
 • Breedte: 160 cm
 • Breedte opgeklapt: 117 cm
 • Lengte: 204 cm
 • Lengte opgeklapt: 180 cm
 • Gewicht: 269 kg
 • Gewichtenstapel: 90 kg
 • Frame kleuren: zilver (chroom) of zwart (mat)
 • Leder kleuren bekleding: zwart of bordeaux (bruin)

Technische specificaties

Gewicht269 kg
Maximale belasting (kg)

Gewichten inclusief

Hoogte toestel (cm)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Technogym Unica home gym” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *