Alle 7 resultaten

Alle 7 resultaten

Halterbank en haltersteun kopen? Ruime keuze bij Fitnessking

Je wilt een intensieve krachttraining op een comfortabele en veilige manier bij je thuis? Je wil een halterbank en haltersteun kopen? Dan vind je bij Fitnessking gegarandeerd een halterbank en haltersteun die perfect bij jouw trainingsprogramma passen.

Intensieve krachttraining op een halterbank

Een halterbank of schuine bank is ideaal om te trainen met halters en dumbbells. Je kan er een uitgebreide reeks fitnessoefeningen op doen en dat enkel en alleen op eigen spierkracht.

Gewichten heffen op een halterbank kan bovendien vanuit verschillende posities: liggend, knielend of zittend. Bij sommige halterbanken is er een armcurl of beensteun voorzien. Op deze manier kan je alle spiergroepen ineens krachtig trainen, zowel in boven- als onderlichaam.

Met een halterbank haal je niet alleen een compleet, maar ook een compact fitnesstoestel in huis!

Combineer jouw halterbank met een haltersteun

Wil je echt all the way gaan? Dan raden wij je ook een haltersteun of halterstation aan. Een haltersteun is een stevig frame dat op verschillende manieren in te stellen is. Zo kan je op een uiterst veilige manier zelfstandig met jouw gewichten aan de slag.

De meeste haltersteunen zijn zowel voor korte als lange halterstangen geschikt. Ze zijn vlot verstelbaar in de hoogte en in de breedte. Gebruik je halterhouder voor oefeningen met vrije gewichten of in combinatie met een halterbank.

Hoe goede halterbanken en haltersteunen kopen?

Een absolute prioriteit bij een goede halterbank en haltersteun is natuurlijk de kwaliteit van het materiaal. Staat je toestel wel stevig en stabiel genoeg op de grond? Check hierbij zeker ook het maximale belastbare gewicht.

Daarnaast wil je toch ook comfortabel kunnen trainen. Alle krachttoestellen in onze showroom zijn uiterst snel en gemakkelijk instelbaar. Je kan zonder probleem switchen tussen de verschillende posities, wat je dus in geen tijd een gevarieerde training oplevert. Bovendien zorgt elk van onze toestellen voor een correcte, ergonomische lichaamshouding in elke positie.

Kom langs in onze showroom en overtuig jezelf! Fitnessking is de grootste dealer van halterbanken en haltersteunen in de Benelux.

Twijfel? Kom alles testen in onze showroom!

Wil je meer weten over de fitnesstoestellen van Fitnessking? In onze showroom staan ruim 200 toestellen die je kan testen. Bel of mail ons, wij helpen je graag verder!
Adidas
Kettler
Reebok